IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Жртва
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Жртва

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2007 во 13:58

mnogu luge deneska ne se borat za lugeto sto gi sakat i ne se zrtvuvaat , zatoa nikogas nema da bidat srekni

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 08:52
Originally posted by hektor hektor напиша:

mnogu luge deneska ne se borat za lugeto sto gi sakat i ne se zrtvuvaat , zatoa nikogas nema da bidat srekni

ако нависитина не ги сакаат а друга е причината зашто се со нив..
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 09:13
mnogu retko seuste ne sum zapoznala osoba za koja bi bila spremna da zrtvuvam se...Embarrassed
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 16:18
Im se vosh*tuvam na onie koi ziveat samo za sebe.Navistina!!
Cel zivot se zrtvuvam te za onoj te za ovoj(bliski se razbira)i na kraj......
koga normalno ocekuvas od istiot barem da ti se zablagodari- istiot toj/taa
e "pameten" i smeta deka toa taka treba da bide.
Imam "los" karakter-sekomu da pomognam,sekomu da mu se najdam vo nekoja situacija,i taka...... me naucija,a se nerviram mnogu i ne se menuvam
DeadDeadCryCry

Dead

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 12:05
JAS SUM DOBRA ZA SITE DRUGI,OSVEN ZA SEBE
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 15:10
Ljubovta e zrtvuvanje. Nekoj zrtvuva vreme, nekoj zrtvuva zdravje, nekoj zrtvuva kaprici...
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 15:53
Originally posted by mamma mamma напиша:

Затоа не треба работите што човек ги прави да ги прави заради некој друг. Не ми одговара нешто ама сепак сум решила да помогнам на некој - мој избор, не ме терале со сила. Очекувањето благодарност за жртвата многу често си останува само очекување - и тоа не заради тоа што некој намерно сака да те повреди, туку заради тоа што не знае дека си направила жртва.

Инаку, искажувам благодарност кога некој ќе ми помогне, ама ако ми кажат дека е жртва - не, фала, не сакам таква помош.
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:46
Zrtva si samo togas koga pravis nesto  so  ne sakas za nekogo koj ti znaci ili davas nesto so tebe mnogu ti znaci a istovremeno ne baras nisto za vozvrat samo togas si zrtva a vo sekoj drug slucaj na davanje ne se zrtvuvas  tuku investiras vo tvojata idnina znaci pravis nesto so ocekuvas da ti se vrati !
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 16:08
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Zrtva si samo togas koga pravis nesto  so  ne sakas za nekogo koj ti znaci ili davas nesto so tebe mnogu ti znaci a istovremeno ne baras nisto za vozvrat samo togas si zrtva a vo sekoj drug slucaj na davanje ne se zrtvuvas  tuku investiras vo tvojata idnina znaci pravis nesto so ocekuvas da ti se vrati !

tokmu taka, pravis nesto sto ne sakas ili se otkazuvas od nesto sto sakas poradi nekoj svoj blizok.
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 20:43
     Podgotven sum da se zrtvuvam za se sto vredi .Dosega sum se zrtvuval a i sum gi priznaval moite greski poradi Moralot  i  Humanosta koi me pravat da bidam covek!
     Denes e najtesko da se bide covek
...  da go ostavime toa nastrana  deka lugeto se  uste posebicni  toa neka si ostane nivni problem ne im precam.

Изменето од gocefbn - 27.Април.2007 во 20:44
Make love and respect your profession

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 20:59
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Ретко ама многу ретко, не верувам во никој ...Confused

Potrebno e  veke da pocnes nekomu da veruvas za da bides srekna ...treba da se zrtvuvas za se sto e dobro ,...Iva , toa e edinstvena formula za opstanok zatoa sto sam covek nisto nemoze da postigne.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 21:06
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Ретко ама многу ретко, не верувам во никој ...Confused

Treba da pocnes veke da veruvas vo nekoj,...da se zrtvuvas zatoa sto e toa cenata na uspehot
i patot do srekjata ,
 pravilniot opstanok
....patot kon harmonijata ,
 kon blagodetite  koi ni gi vozvrakja prirodata ( LJUBOV-ta)

Изменето од gocefbn - 27.Април.2007 во 21:07

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 21:09
Originally posted by hektor hektor напиша:

Tokmu taka, te poddrzuvam ,
vo potpolnost se soglasuvam so tebe Thumbs%20Up

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 21:11
Clap
Originally posted by mamma mamma напиша:

Imam "los" karakter-sekomu da pomognam,sekomu da mu se najdam vo nekoja situacija,i taka...... me naucija,a se nerviram mnogu i ne se menuvam
DeadDeadCryCry

Dead

Clap

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.