IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 45>
Автор
Порака Обратен редослед
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:05
a ti se izjasni?

ako slucajno se izjasnis "da"
jas nema da baram da mi go pojasnis
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:02
Originally posted by anakin anakin напиша:

ne

aj ti mene pojasni mi go ova tvoe "ne"!Shocked
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:28
ne
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:28
    Definitivno moze a i super e plus toa bidejki mnogu poveke beneficii* se ima .Toa drugarstvo e blagosloveno.
Make love and respect your profession

Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:22
moze......i ima jaki drugarsva
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:09
e da da
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
BLA-BLA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BLA-BLA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 22:42
Не може, зашто кога-тогаш на некој ќе му текне да направи нешто повеќе.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 19:05
Taa sto navistina me ceni i pocituva, taa i mi dava
Кон врв
iskrazafirovska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Февруари.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iskrazafirovska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 18:59
moze ako sakaat i dvajcata
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 13:57
imam poznanici od sprotivniot so koi odrzuvam nekoj vid distancirano prijatelstvo i so koi ne se gledam cesto,niv nemozam da gi narecam drugari.kolku poveke se zdruzis so nekoj od spr.pol tolku pobrgu doaga na dneven red temata:nemozam poveke da ti bidam drugar..sakam poveke i togas se paga vo voda.zatoa najdobar drugar mi e bratmi...
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 13:45
Opstoi i toa odlicno, samo ako ti ne veruvas vo nesto, toa ne moze ni da uspee
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 08:57
Tesko deka bi opstoila taa relacija megju masko i zensko...ne bi odgovorila so DA..posto ne veruvam vo drugarstvo megju maz i zena...
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 08:52
Ептен може....
Кон врв
-User- Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -User- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2007 во 20:45
Зависи, од тоа колку добри другари се, ако се блиски едниот ќе попушти тоа гарантирам, ако се онака може.
My girl, my girl, don't lie to me, tell me where did you sleep last night?!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.