![]() |
|
ЕДНОСТАВНО-ЗАБЕЛЕШКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
butel...,....izgleda samo ti zabelezuvash nekoi raboti vo ovaa zemja,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Забележувам дека овој нема да ми се јави у брзо време....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
zabelezuvam deka ke mi bide mnogu interesno na forumov
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zabelezuvam deka BUTEL dobro zabelezuva.
Se e seks,politika i....gluposti |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Zabelezuvam .... ama pak ke bidam edinstvenata sto zabelezuva, a one sto zabelezuvaat deka zabelezuvam, ke znaat i sto
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Jes of kors!!-Butel
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
nisto posebno ne zabalezuvam...osve so nate ja nema...znam zosto...delfin otpliva, ....
drugo ne me interesira...ne se ni zamaram da zabelezam... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja zabelezuvam deka ima manjak od mini suknji po ulicive, a toa e pogubno za manjak kao ja
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Ma ostaj,ja zabelezav manijak vo mini zdolniste.
![]() |
|
Just love
|
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
zabelezav deka ima nekolku dobri dusi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
imam zabelezano deka ako jadam mnogu suva hrana, suvo gomno seram i mi se zapusuva soljata, pa moram so rakavici da ja piknam raka vnatre za go zgmecam gomnoto i da pomine kako treba
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
zabelezuvam deka ima mnogu prodadeni dusi...kolku vredis ako ne si voopsto svoj?
|
|
![]() |
|
Zabelezav deka eden se zaprasuvase : - Kako e mozno, koga e veke jasna rabotava deka ke imame seks, doaga do vrata so tebe i naednas se pismanuva velejki deka mora da si odi i drugpat " Ke ". . . ! A ja mu vikam ovaka : - Do kaj tebe do vrata e teorija, a po vrata e veke praksa, a toa znaci deka teorijata i praksata cesto se razlikuvaat ! I on, prosvetlen bidna . . .
|
|
![]() |
|
znaci edno se zboruva , drugo se pravi....obicno sekogas e taka...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |