|
Зашто???? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto sme romanticno losi
|
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more ko ke ve fatam jas vas loshotii edni , krshaci na zenski srca
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene u pocetok mi uspeva da sokrijam deka sum glup, ama posle me otkrivaat i oni u stvari se ponasaat nezainteresirano otposle sperma mene
Изменето од zbunet - 19.Април.2007 во 11:48 |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas se izvinuvam so na ovaa tema pisuvam vic ama mnogu mi tezi
Zenata go prasuva mazot zaradi so prestanal da i kupuva podaroci i go potsetuva kako porano znael da go napravi toa i mazot i vika dobro zeno kaj si videla ti ribarot koga ke fati riba da i dava da jade posle
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
-User-
Нов член Регистриран: 23.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Егото е у прашање, страв...
|
||
My girl, my girl, don't lie to me, tell me where did you sleep last night?!
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e vo prasanje losotija tuku karakter . . . Dobro i gordosta ponekogas . . . Da dokazis deka ne si papucar . . . Koga ke vidis na kraj zavisi od situacija . . .
|
||
STRUGA
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ILI NALANAR...KLOMPAR...PO NOVO...KOJ VIKA PAPUCI DENES.....
|
||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda site samo ti ne . . .
|
||
STRUGA
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби се само уморни или загрижени за нешто, или едноставно не им е денот... Па и тие се луѓе! Девојките се научени (таа филозофија се пренесува од колено на колено) дека машките мораат да трчаат околу нив, да им угодуваат, да водат интересни муабети итн. Е сега, ако некој во даден момент не ги задоволува горните барања, одма му се става етикета незаинтересиран. Препорака: Девојки, ако молчи дечкото, молчете и вие и чекајте да ви каже што му лежи на срце. Некогаш им треба повеќе време за да стекнат храброст. Не прекинувајте ги Изменето од Julija - 06.Мај.2007 во 10:25 |
||
|
||
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci devojki obidete se barem ednas da poslusate sovet od postara i poiskusna licnost . . . Gledate tie se si znaat . . .
|
||
STRUGA
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mila Julija, do koga da cekame ? Pa ako na vreme ne gi pokaze svoite cuvstva, moze zamena da najdeme |
||
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma vrska nema, ako ja bide ke ja bide, ako ne cap, kloca u g'z. Ke se molime sea : - Te molam, sakaj me !
Birate pogresni, da ne bil smotan, da ne bil ova, da ne bil ona. - Ucitele, kako ova grubo i neugledno drvo dostignalo tolkava starost ? - Koga ne bi bilo takvo, odamna ke go isekoa za da bide necij namestaj . |
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е и мене ова ме интересира? Зошто се повлекуваат ако пред тоа лаеле дека ве сакаат и бла бла бла. На првата страна имаше убав коментар дека можеби дечкото сакал само да се зеза или сакал само полесно да дојде до секс...Веројатно е индивидуално, ама штом некој се повлекол можеме да заклучиме дека не бил вистински заинтересиран.
|
||
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE STE GO NASLE TOJ NAVISTINA STO VE SAKA! NAJDIGO I TOA SE KE BIDE MINATO SAMO TOJ SO NAVISTINA KE TE SAKA KE TI KAZUVA TE SAKAM CELA VECNOST
|
||
sakaj i bidi sakan
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |