|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 45> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo sakam da definirate drugarstvo
zasto za mene znaci mnogu za nekoj malce
potoa zasto da ne mozat da bidat drugari
a zasto bi mozele da bidat
koga sve bi odgovoril sam bi rekol drugar tesko se naoga a poesno se gubi
taka da masko zensko
samo vreba pocit razbiranje
i sve ce bide ok
pa duri i kako sto vika bone prva nedla druari vtora se pleskate pa treta pak na sladoled idete to je to:)
covekot opredeluva granici amam i gi pominuva
stara nova tema isto mi e mene
mislam deka moze jas glasav:)
Изменето од plamenko - 21.Април.2007 во 23:32 |
|
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ako i devojkata i deckoto se gej!inaku ne veruvam vo drugarstvo od toj tip!
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zs ne veruvas??deka site sakas da gi legnuvas.ili?
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може да бидат другари, зошто да не?
Мора ли секогаш секс да е прашањето?
|
|
Just love
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i nemoze da ima prijatelstvo,no poveketo drugari imaat zelba da ja opnat 'drugarkata'
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega mozi ili ne mozi , tebe te ima opnato nekoj drugar ?????????
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da znaci, ali koga replicirav imav vpecatok deka taka bese poentata cim ne veruva vo drugarstvo "od toj tip" |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da se drugari . . . Seksot e mnogu prirodna rabota i drugarstvoto nema vrska so toa!!!
|
|
STRUGA
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozi da ima seks drugarstvo hahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zosto da ne ? ? ?
|
|
STRUGA
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da de da...koga ke ja otkaci nekoj ona ke dojde kaj tebe placejki i...ke padne eden drugarski sex
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
tuturutka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala za razbiranje?
|
|
STRUGA
|
|
-User-
Нов член Регистриран: 23.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи, од тоа колку добри другари се, ако се блиски едниот ќе попушти тоа гарантирам, ако се онака може.
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, tell me where did you sleep last night?!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен може....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |