|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Април.2007 во 16:03 |
KAKO VIE RAZMISLUVATE NA OVAA TEMA,
JAS 10 GODINI ZARABOTUVAM POVEKE OD MOJOT MAZ I SEGA POCNUVA DA MI SMETA TOA
DALI E DO GODINITE NEZNAM
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa treba da zarabotuva ako saka da e sakan
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене, зависи колку љубов е во прашање.
некои луѓе, без разлика на полот, заработуваат повеќе и сите пари ги даваат безрезервно дома, но тоа не треба да значи дека треба и да бараат од партнерот. мислам дека среќата не е во парите, тоа што сега се се сведува само на пари е само транзиционен проблем, не само на нашето општество. во тие моменти се заборава на многу поубави нешта, кои се бесплатни. ако пак љубовта ја снемува, тогаш колку пари и да ти носи партнерот ќе ти бидат џабе. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dogi ne stanuva zbor za sreka, sreka e i rabota i deca i ze zaedno zivotot od lubov e komunisticka rabota za da se zarabotuva ili ne poveke e prasanje na individua, na sueta toa nema vrska so ljubovta posebno posle 30 godini |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комунисти немало во стариот Рим, па ни во стара Грција, ама имало песни испеани во чест на љубовта.
Херкулес се симнал во адот да ја спаси својата љубов, жртвувајќи ја бесмртноста, на момент. после пак му ја вратиле, сепак Зевс му бил татко. секаде се среќаваат примери на жртвување од љубов, во сите литератури, од кинеската, до индијската, затоа реков, ако мислиш дека тоа е жртва, треба да размислиш колку љубов е во прашање. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
marence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
to ama e zaljuben ovoj Dogi
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е прашањето во мене, прашањето беше дали ти е до годините или до нешто друго ...
тоа што ти смета ситуацијата, таква каква што е |
|
Јас сум мајстор!
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овде пишува "сега почнува да ми смета", значи нешто се променило. тоа ми беше муабетот. а прашањето следи: дали е до годините или ... . |
|
Јас сум мајстор!
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne bi mi smetalo. ako sum vekje mazena,pa pod ist pokriv i uste da delam pari, nema shansi.... vazno da se ima, a koj kolku donel voopsto ne e vazno...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените инстинктивно тежнеат кон некој помоќен од нив, во било која смисла.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените обично сакаат да имаат на кој да се потпрат без разлика на тоа кој повеке заработува,но во денешно време е потполно возможно жената да заработува повеке од мажот дури може и жената само да заработува а мажот да не е вработен
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne bi mi precelo i koga bi bilo obratno.
Koga brakot e stabilen i ne se zameruva koj kolku nosi pari vo domot,seedno e dali mazot nosi poveke ili ne. Diplomite ne se delat na maski i zenski,isto taka i rabotata-pogotovo intelektualnata. Se zavisi od rabotnoto mesto vo firmata vo koja si zaposlen. |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е битно битно е колку и што да има да се троши...патем...што побеќе тоа поарно и полесно.....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kamo mojava da zarabotuva,...barem za komunalii,....a,ovaka moram sam da r'mbam
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |