![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 452453454455456 1093> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
до кога ќе глумиме дека ништо не се случило
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Deka corapite mi smrdat
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
ha ha
|
|
speed
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Сељак е!!!! Го мразам!!! Што ли видов у него незнам!!! Стварно! И више не се радувам на ништо зашто на крај секогаш се разочарувам!!!
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da dzapnam nekoe pivo, da se iskezam kao zelen, da mi se zavrti u glava i bapnam u krevet kao kamen k'o ke frlis u voda
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pu da mu e*am profesorot gaden kaj od tolku dusi mene me premesti eeee nemozev da prepisuvam...
|
|
speed
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
eh sea da bev doma...kako ke si spiev...
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Kakva li misla mu se vrti na pesot, koga okolu sebe se vrti za opaskata da si ja dofati
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Мораше? Мораше ли???? Се ми се упропасти... Отиде цела вечер....И утре ќе умирам... Многу мразам кога вакво нешто ќе се случи! АМАН!
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mnogu misli vo posledno vreme mi se vrtat vo glava.
I ne mi e bas merachki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
nikakva misla....
samo mozokot mi se vrti posle dve tri rakii, posle cel dena na rabota..... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
lele kolku mi se spieeeeee
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Koa komsikata vrti so gazot dur pominuva
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
еј зашто е недостапен
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 452453454455456 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |