|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Автор | ||
Гемиџија
Нов член Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. REAL
2. MILAN 3. Pelister :] |
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ghost mnogu mi se smeshni tie milan. Sea doagjaat oni godini koga milan kje igra vo Uefa, koga kje zavrshuvaat 5-6, koga kje menuvaat treneri...! Teshki pacienti, bez ni edna asalna investicija mislea deka ke osvojat. taka e toa juve otide dole i najbolji sme...epa bogami Lazio se 2-3 pati bolji od milan! A toj ronaldo...hahaha! Svince! |
||
kolenas
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: Isle Of Man Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VARDAR,VARDAR<VARDAR
|
||
KOLE NAS ,e*ac VAS
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
паааааа и не би се согласил баш со твојата констатација. Не ми е јасно кој гигант до сега паднал да се бори за 5-то или 6-то место, освен исклучок за Јуве кој беше казнет. Свинчето Роналдо, за кој што сите така се научиле да зборат, нема утакмица а да не даде гол за Милан, така да испаѓа дека и не била проблем тежината у Реал, туку баш напротив оној сељакон од тренер што го имаат, но за нив друг нека му ја мисли. А не знам колку имаш информации за нови инвестиции, еве јас да ти кажам, Роналдињо е веќе со една нога у Милан, додека Робињо и самиот изјави дека сака кариерата да му биде продолжена у Милан, а тоа се само дел од плановите на Милан, па сеа ти види друже дали не се мисли у Милан Изменето од Ghost - 10.Април.2007 во 17:01 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
chelzi, -zs se k*rvi ne videni ..... se vagjet 90+ minuta ....
arsenal- zs se se gjupci i se najk*rvinska igra....
roma - radi dresojne...
.......................
|
||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zs be taka za chelzi
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej ne mi vregaj tim
|
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
Warlord
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej aj ne se ponashaj ko skopjanka zs znam deka si od struga....
ili ste,,,,?????
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mancester pederi,... Ua Ferguson traktorot
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
apsolutno celzi i real bidejki go umrtvuvaat fudbalot kako sport
|
||
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
||
spaski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site denshni podobri timovi, dobri se samo zatoa nekoj investiral dosta pari. Znachi se e pak vo parite. Zatoa mozhe i da kazham deka ne gi sakam skoro site stranski ligi. Znam deka Makedonskata ne e podobra ,ama nasha si e i. Kakva e takva e ?
|
||
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и да гледаме што во македонскиот фудбал??? све само фудбал не??? Не фала друже, наша е али срање е...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Stoke
Нов член Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Манчестер јунајтед |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |