|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 519> |
Автор | |||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i da znaes malku (sosema malku) sum ti ljut...
aj cao do utre i ne zabushavaj, vo devet da bides na rabota
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
........e teto, vaka ne bilo oddamna..........
...ova e duhot na forumot, barem za mene.........
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj pa do utre ke ti pomine de...valjda ke padne konekcija
|
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele, ti si chitacha na rabotno vreme???
i shto citirash????............
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be aj ne preteruvajte... pa ne sum star4, majku mu...
sega jas deka se salam ponekogas, nemojte sega vie da ja zloupotrebite mojata skromnost...
izgled, snaga i zdravje imam kako da imam 31 godina...
a naocari nosev i mlad koga bev, a i zabite (katnicite) drmak mi se od pred 20 godini.... jebi ga
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ejjjjjj DJaki, na prodazba si???............a be kako se ispofali, navala kje ima.........
|
|||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova ne e falenje ova e samo neskromnost... |
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |