IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 519>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:14
hahahhahha......da pocneme da se dereme po nego teto???.....samo ne znam vo koja boja......LOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:14
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

.........ako ne e intelegencija togas e memorija......bitno e kvalitet.....Star
ciao Irence...se citkame.....do dusa i jas ne sum za mnogu, ama mise pogodi muabetot......Wink
uste protagonistite da bea tuka...milinaLOLLOL
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:15
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

hahahhahha......da pocneme da se dereme po nego teto???.....samo ne znam vo koja boja......LOL
i sto vikas....i da se dereme gjabe...koga bojata ne ja znaeme...LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:16
...hahahha..teto...protogonistite si imaat rabota momentalno...posle kje ni vratat, ne se sekiraj..........LOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:16
a da pocneme u razni nijansi?Shockedmoz da ja pogodime....LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:17
.pa i ovaa Mari ja nema.......Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:17
Mari ne vcera ja nemaseConfused..stvarno ne znam sto e rabotata...Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:18
Originally posted by Teta Teta напиша:

a da pocneme u razni nijansi?Shockedmoz da ja pogodime....LOLLOLLOL
...........auuuuuuuuu teto, toa mnogu rabota e....a i grloto nesto ne mi e vo red....Ouch.....neka, sam kje dojde....po intuicija.....LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:19
...more vcera ja imase malku..jas koa se iskluciv, ona se vkluci.....ama denes ja nema....Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:19
imas pravo...a i mene nesto internetot me z.....pa nejkam da go lutam po vise...LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:21
ma ke se deram...pa sto saka neka bide....
Djakiiiiiiiiiiiiiiii
jes da ne e u boja...ama se nadevam me slusnaLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:26
....Djaki denes nesto zeza..........
neka go, kje vidi on......LOLLOLLOL
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:27
ej tuka li steTonguejas malku zaglavivLOL
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 11:29
heheh tuka...se derev po Djaki...samo ne me recka...ama koga ke vidi deka ima nekoj u boja...krivo ke mu bide..ama neka goLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4849505152 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.