![]() |
|
Барам противници во Фудбал |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
football manager ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poveke ima narkosi i pijanici vo zemjava otkolku sportisti..Koj se cuvstvuva zasegnat neka se sprotistavi so argumenti bas bi sakal da go vidam toa....
|
|
![]() |
|
Mumu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
ja se pijancam, narkotiziram i se sportuvam..................gleas moze i sve u edno.....
![]() Изменето од Mumu - 25.Декември.2006 во 10:35 |
|
![]() |
|
B0JAN ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
[QUOTE=andonoff]
Ponudata e otvorena za site od forumov sto sakaat da igraat protiv mojata ekipa.. Ima i druga opcija da napravime ekipa na idividi bi mozelo da bide interesno.................................................................................. a ako tolku ste brazilci, mislam deka ke izgubite. znaes, koj mnogu se fali... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lukatoni ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
барам 2-3 фудбалери за ФУДБАЛСКА екипа - за многу сериозен фудбал против многу сериозни противници бараме 2-3 фудбалери заинтересирани да играат РЕДОВНО со нас во балон - Браќа Рибар , 19.30 Недела , има вештачка трева и се плаќа 140 денари од по човек ако си заинтересиран извести ме или предложи нешто , авентуално твои другари на кои им се игра
поздрав
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
abe jas na decko mi pred nekoj den koga mu rekov da igram efudbal mi se zgazi od smeenje, inace izdrasnav so fudbal...ako primate zenski ok...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
odma druze,ali ne sum bas u skopje i plus mislam deka ne ke moze na sekoj termin da dojdam...ali mi se cepa i osven kondicija sum kompleten igrac.... ![]() ![]() ako treba onaka nekojpat spontano za dopolnuvanje pisuvaj LP |
|
![]() |
|
lukatoni ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
со оглед како не се плашиш , штета што не примаме девојки :)
жалам но прашај го дечко ти/другари , има уште 4 дена да комплетирам екипа
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
a za koi denovi se raboti,termini - vikend,preku nedela,dali ke ima konstanten termin itn.....
i btw.kolku e prosekot u godini da ne ispadnam pak najstar.... ![]() ![]() Изменето од LouWeed - 17.Април.2007 во 17:30 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
STO DA GO PRASAM ON NEKJE ... JAS SUM TAA SO SAKA...ALI EBI GA ZENA....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
се е објаснето, прочитај уште еднаш :) ден Недела 19.30 Браќа Рибар балонот до АутоМакедонија
|
|
![]() |
|
a ova i za mene vazi...????
![]() |
|
|
|
![]() |
|
не, само за Louweed :) , он прашуваше кога и каде се игра и тоа е редовен термин, константно, се паузира само за празници и преку лето за одмори до 1-ви Септември :) Изменето од lukatoni - 17.Април.2007 во 17:43 |
|
![]() |
|
ех, и вие сте ми некои фудбалери и коментирате за фудбал
![]() |
|
![]() |
|
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Ajde be, sakas da gi osuris lugevo, pa kazi im deka sega cenata e 120 denari. CCC kriminalci na sekoj cekor |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |