|
Барам противници во Фудбал |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
football manager
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke ima narkosi i pijanici vo zemjava otkolku sportisti..Koj se cuvstvuva zasegnat neka se sprotistavi so argumenti bas bi sakal da go vidam toa....
|
|
Mumu
Сениор Регистриран: 01.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja se pijancam, narkotiziram i se sportuvam..................gleas moze i sve u edno.....
Изменето од Mumu - 25.Декември.2006 во 10:35 |
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=andonoff]
Ponudata e otvorena za site od forumov sto sakaat da igraat protiv mojata ekipa.. Ima i druga opcija da napravime ekipa na idividi bi mozelo da bide interesno.................................................................................. e ova e dobra idea, jas sum zaa ako tolku ste brazilci, mislam deka ke izgubite. znaes, koj mnogu se fali... |
|
lukatoni
Нов член Регистриран: 17.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
барам 2-3 фудбалери за ФУДБАЛСКА екипа - за многу сериозен фудбал против многу сериозни противници бараме 2-3 фудбалери заинтересирани да играат РЕДОВНО со нас во балон - Браќа Рибар , 19.30 Недела , има вештачка трева и се плаќа 140 денари од по човек ако си заинтересиран извести ме или предложи нешто , авентуално твои другари на кои им се игра
поздрав
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas na decko mi pred nekoj den koga mu rekov da igram efudbal mi se zgazi od smeenje, inace izdrasnav so fudbal...ako primate zenski ok...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odma druze,ali ne sum bas u skopje i plus mislam deka ne ke moze na sekoj termin da dojdam...ali mi se cepa i osven kondicija sum kompleten igrac.... ako treba onaka nekojpat spontano za dopolnuvanje pisuvaj LP |
|
lukatoni
Нов член Регистриран: 17.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со оглед како не се плашиш , штета што не примаме девојки :)
жалам но прашај го дечко ти/другари , има уште 4 дена да комплетирам екипа
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za koi denovi se raboti,termini - vikend,preku nedela,dali ke ima konstanten termin itn.....
i btw.kolku e prosekot u godini da ne ispadnam pak najstar.... Изменето од LouWeed - 17.Април.2007 во 17:30 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO DA GO PRASAM ON NEKJE ... JAS SUM TAA SO SAKA...ALI EBI GA ZENA....
|
|
|
|
lukatoni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се е објаснето, прочитај уште еднаш :) ден Недела 19.30 Браќа Рибар балонот до АутоМакедонија
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ova i za mene vazi...????
|
|
|
|
lukatoni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, само за Louweed :) , он прашуваше кога и каде се игра и тоа е редовен термин, константно, се паузира само за празници и преку лето за одмори до 1-ви Септември :) Изменето од lukatoni - 17.Април.2007 во 17:43 |
|
lukatoni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех, и вие сте ми некои фудбалери и коментирате за фудбал
|
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde be, sakas da gi osuris lugevo, pa kazi im deka sega cenata e 120 denari. CCC kriminalci na sekoj cekor |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |