|
Најдобрата лига во фудбал |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Октомври.2006 во 14:25 |
|
Italijanska,se razbira samiot redosled vi kazuva se
|
||
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
||
soldier
Група Регистриран: 09.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka Anglija e najdobra i najkvalitetna liga,potoa spanija pa italija pa Germanija pa Francija,tie se top 5 vo svetot
|
||
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене, моментално најјака дефинитивно е премиер лигата, а тоа се покажува и со самиот факт што англичаните имаат дури тројца претставници во полуфиналето на Лигата на Шампионите...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubedlivo premier.vo sporedba so kalcoto pa ekipa kako askoli ke igra vo vtora angliska liga i toa ke bide negde 15 mesto
|
||
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Premier se slozuvam... |
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Премиер лига и најјака веќе 4-5 години...пред 5-6-7 години тоа беше калчото...пред да се случи тоа што се случи со фиорентина. Тогаш 5-6 екипи (Јуве, Лацио, Милан, Интер, Фиорентина, Рома, 2 години по ред се умеша и Парма) се бореа за скудето, беше мераци да се гледа секој натпревар. Сега е тапа...иако сум за Јувенутс ама многу е тапа...! После испаѓањето на Фиорентина се тргна по надолна линија! Имаше успони некогаш ама ретки беа! Сега дефинитивно Премиер и топ лига. Според мене :
1.Премиер 2.Шпанија 3.Италија 4.Германија |
||
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najubav i najspektakularen fudbal moze da se gleda samo vo spanija
|
||
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da bilo premier ligata najdobrata,anglija bi bilo svetski sampion......
atraktiven fudbal nudat definitivno ali kako najdobra ne bi ja klasificiral |
||
soldier
Група Регистриран: 09.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bratce neznam kolku si zapoznaan ,ama vo Anglija ima samo 10 posto anglicani sto igraat standardno vo nivnite klubovi,tamu ima internacionalci ama bas od cel svet.
|
||
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e tuka leze i zajakot,sve okej ali ja da sum anglicanec ne ke sakam da gleam 90% stranci, i ako mislam sea deka ova brojka ti e malce preterena.... |
||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A spored tebe LouWeed kaj se igra najdobar fudbal? |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne mozam da kazam nekoja liga koga ja pratam samo bundesliga..... |
||
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобра европска лига според мене е шпанската Примера! Најатрактивен фудбал, големи фудбалски ѕвезди, големи клубови!
|
||
http://asroma-addict.com/
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene premier ligata, pa kalcoto,
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |