![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 1769> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ОДМА ДА ВИ КАЖАМ АКО ПОСТАВУВАТЕ УСЛОВИ ЈА НЕ СИ ИГРАМ ВИШЕ...
ЌЕ СИ ЗЕМАМ ИГРАЧКИТЕ И ЌЕ СИ ИДАМ КАЈ ДРУГИ ДЕЦА ДА СИ ИГРАМ...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Lele Tetine, kaj koi drugi deca ke si igras
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
sto vi davaat vo Kocani koga ste bebinja sto ste vaka poetski raspolozeni?...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ПА ЌЕ НАЈДАМ НЕКОИ
ЕБА ГО...
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ПИЛАВ,ОШАВ И БАКАРДАН
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Irena, za malku ke me izmamese da e citiram
![]() ![]() ![]() ![]() eh, samo da znaes sto se ni davaat vo Kocani ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
mama ne me pushta da igram
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
da imav makenica ke naprave popara ,ama nemam leb
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega...ajde nema pravila...
Mozes da citiras togas...ama brzo ke uspori...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
пити кај ке бегаш бе седи тука бе кај има поарни деца од нас
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
malku ako uspori i jas sum gotov...
ako sakate da me kaznite, togas citirajte, jebi ga
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Kolega sto e ошав?
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosic,kaj si???
Izbiras dekolte,znam
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |