![]() |
|
14.APR-впечатоци од роденденот на ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A...moze li za onie koi ne dojdoa da pratite nekoja grupna slika na forumov???????
Toa...samo da ni bide krivo sto sme propustile..... |
||
![]() |
||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
|
Изменето од Pravoslavie - 17.Април.2007 во 08:50 |
||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
toa zavisi od clenovite, ima nekoi koj nemat problemi so toa a ima i nekoi kako vikas ti deka go smetat toa za privatna rabota ja mozam da kazam deka 60% na tie sto bea na sobirot si imat zakaceno so slika na forumot..... ![]() |
||
![]() |
||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
|
...UFFFF..PA JA BE SKROZ ZABORAVIV...NEKA NI SE MNOZAT...POZDRAV DO SITE....
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
eve duri denes ja citam temava i vasite impresii i od srce se raduvam sto ste se sobrale i videle poveketo od vas
mnogu mi e zal sto jas ne mozev da dojdam, no bitno e vie ubavo ste si pominale
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
i moite impresii, mnooooooogu mi bese milo sto dobar del od clenovite gi zapoznav nekoi imav moznost da gi gushnam a nekoi nemav ama naredniot pat kje nadoknadam, dana mi izbega bez gushka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
belichka mila, i mene mi e krivo sto ne bev
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
И ке постави ли некој слики од роденденот или не
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Boogie, izgleda nema nikoj da postavi sliki
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ke izvinete ali neso cepkam na serverov pa mrezata mi e spora taka da neznam dali ke uspeam,eve 5 min go cekam majlot da se logira, a kolku treba da cekam za slikite e toa ke vidime........ ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
eve vi edna slikicka, ali moram i da kazam deka i use ne sum gi sobral site sliki od aparative so kruzea celo vreme....i btw levo/desno od mene samo forumdziki........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
|
![]() |
||
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Lou a da ni kazese koi clnki s etoa, oti jas samo Dana ja znam , drugive ne
![]() bosab, ne ke e loso i mene da mi prati nekoja slika po mail :
emilija_uk@hotmail.com
|
||
![]() |
||
|
zokis,dana,kalina,blueprayer,louweed taka e redot na slikata od levo....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |