![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17341735173617371738 1762> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
КАЈ СИ ТИ ?
СЕ ГУБИШ НЕШТО ОД ВРЕМЕ НЕ ВРЕМЕ....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Tetine, super bese, trebase da dojdete. Ajde dogodina, za tretiot rodenden, site od fenixov da se sobereme
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЕХ КОЛЕШКЕ...
ДА МИСЛЕВМЕ ЈАС И ТИ НА ИСТО СЕГ АНА ИНДИСКИ ОКЕАН ЌЕ БЕВМЕ....
А НЕ НА ИДИВИДИ ФОРУМ...
ЕБА ГО...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
eve sum Pitu, imam mnogu rabota...
ama kontaktot so forum ne go prekinuvam
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega,edno e da sakas,drugo e da ti se ostvari toa..sakanje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ваал..
па јас не ни спомнав сакање....
![]() |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ok,togas ako ne sakanje togas mislenje...kolega...da si mislime isto....i ke se najdeme na bregot na Indiskiot..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
dobar den
![]() i sto baras duri tamu ,Val?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Kaj si be Tetaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Tetoooooooo, golem pozz do tebe.....a be so ne se javi malku porano, sega moram da odam....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Еднаш побарав нешто од Ла филе и не ми заврши работа |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki...sto konkretno pobara od devojceto???
Taa sekogas izleguva vo presret,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ti si prv sto taka pisuvas za la fille,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
здраво тето
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 17341735173617371738 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |