|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <1 45678 41> |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"ne,nesakam bas nesto ne mi se patuva"mi se sedi vo ova djubre i mi se dise vakov gnasen smog vo gradot Skopje i taman sega koga ke se stopli
do okolu 50stepeni ke mi bide milo da se shetkam po vreliot asvallt. Sto baram da odam na primer......na nekoja plaza,na nekoja planina na cist vozduh,vo nekoj kulturen i sreden grad....gluposti...jas ke si sedam vo Skopje |
||
Bitolcanka
Нов член Регистриран: 04.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi se odi vo bitola,ali za sega e neostvarliva zelbaPozdrav do site Bitolcani!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dubai, Kuba , Tajland , kanarski ostrovi, menheten...
|
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam da odam vo Island, Rejkjavik, super e tamo ima beli noki
|
||
DIJANA
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....i topli izvori.....
|
||
master_P;slo
Група Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo tajland za nas makedoncite!!!!!!!!!!!!za 10 eura dobivas alkohol kolku ti dusa saka,masaza i zeni za cela nok
|
||
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
||
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da а особоно да отидам во москва и ерусалим
|
||
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ne primetis boygirl-ot so ti pravi...... |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да шетам, но не да гледам музеи и такви срања, туку да идам на плажи на некои медитерански места, каде те служат у бикини со маргаритки у глава, каде играш мамба навечер со другите гости, каде пиеш ладно грч пиво под некое дрво оптегнат во лежалки, каде што се збираат од цел свет луѓе за да се веселат, а не да студираат некои си глупи слики, што некој некогаш ги насликал (најверојатно ни он појма немал шо сликал), па сега аиииии од тогаш е сликава, чек да ја простудирам и као мулиња седат пред неа со саати и се обидуваат да видат нешто у шкрабаниците
Изменето од Ghost - 16.Април.2007 во 14:50 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
master_P;slo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to LOU WEED:EPA SEGA NE ZNAM DALI IMA I TOA ALI AKO IMAS TOLKAVA ZELBA SE NADEVAM KE TI NAJDAT EDEN TAJSKI BATKO SAMO ZA TEBE
|
||
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci ti niso ne znaes za thailand |
||
master_P;slo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dovolno znam za da otidam i da se manam malku od takvi kako tebe |
||
|
||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam pak sk
Изменето од belichka - 17.Април.2007 во 19:41 |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paris Mon amour
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |