|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што има ново та,мо бре сте се изгубивте кумановци??
Само Boogie вади просек |
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paaaaaaaaaaa novo...
sto novo sakas da znaes....
osven odredeni mikro promene sto se desavav po carsiju, kako na primer sto gi otvorisva pa kafici, ne se desava nisto drugo...
Ili pa samo na mene ne mi se desava nisto...
Aj dr kumanovci neka kazev ako ima....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака сеа ај секој шо ке пише на темава СТРОГО да се држи за КУМАНОВСКИ
не не за друго ја се утепуав од смеење особено во делов kazev ako ima... времево ви хаос онака ко минато а уствари е идно крајјјјј ајдееееее шишете новости па да дојдема таму |
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesto internet ne mi e dobar i ne mozu da zakacu slikicke, inace slikovito ke vi pokazese sto kako ima novo po ku:) |
||
Read an cry!!!!!
|
||
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бива ли 15 стране да напишете за Кумановци никој ништо да не ми спомне (нов user овдека tho, али сакам да мрчу за без везе).
Anyway, доста другарчиња од други градови (државе) си имав отидено с'с релативно лошо искуство од Кумановци, а утисак од Куманово е сасвим ок. /kumanovskimode 0 |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anuway.... pa pogledni i na dr teme....
ti samo na sex li gledas A najiskreno, puno i Kumanovci otidesva u drugi drzave... I toj masovno, celo selo.... Cel svet se moli da ima mir, a mi kumanovci se molimo da ima rat, za da mozemo da idemo u dr drzave da pecalimo pare |
||
Read an cry!!!!!
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama na kraj sekogas si se vrakjate
|
||
Vendetta
Нов член Регистриран: 14.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe koj sto saka neka kaze Kumanovo si e zakon...Znaete li gi tri slicnosti medju Kumanovo i Belgrad????
|
||
People should not be affraid from their goverment...Goverment should be affraid from the people...
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не кажи ни ги... |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
There is no place like home there is no place like home there is no place like home |
||
Read an cry!!!!!
|
||
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Yes, there is no place like home |
||
cyber
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bolje da ne si |
||
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ha a sto... smeta ti nesto ja sto pisuju.. ili ne ti odgovara.. |
||
Read an cry!!!!!
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено јас едвај чекам да му ја киднам........
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |