|
Ајде да се менуваме... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | ||
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro sto ti tekna da stavis vakava rabota,dobar mix na sliki nema sto
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srcko sto se sluci so pesnata ? ja najde li ? i aj ako ne ti e tesko vidi dali ja imas od Doris Dragociv -Matija Magdalena da mi ja prates po mail Fala odnapred |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја има дечко ми.... Утре ќе ја земам и ќе ти ја пратам А за оваа вторава незнам.... Да го прашам... Ако ја има и таа ќе ти ја пратам |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Golema blagodarnost do sensei sto mi ja prati pesnata od Doris D.fala prijatele
by the way Big Kiss srcko vidi ti za prvata pesna i gledaj da mi ja prates molim te |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле дуичко ИЗВИНИ МНОГУУУ!!!! Старно.... Ама никако да ја земам песната.... Многу се нервирам кога ќе обеќам нешто и неможам да го исполнат .... Имав многу работа.... Вечерва ќе ми ја донесе.... Па најверојатно ќе ти ја пратам уште вечер.... Sorry уште еднаш .....
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema problem srcko, samo sakav da te potsetam
inaku uste ednas fala sto mi pustas signali, stvarno si zlato ej Big Kiss sega go proveriv mailot, fala za pesnata, lele deneska cel den ima da ja slusam fala mnogu Изменето од Mona Liza - 17.Јануари.2007 во 11:54 |
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо душичко, повели и друг пат А некој да не ја има Милионер од Елена? |
||
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj gi ima od Bob Dylan - Sara i One more cup of cofee. Epten golema rabota ke mi zavrsi ,sto godini gi baram. |
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ja ima li nekoj od mic d'vice-place where i belong???????
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj jas ke si se citiram da ve potsetam |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej a da ne ja ima nekoj od TONI ZEN-VO POLN EFEKT...aj ve molam ako ja ima nekoj mnogu bi mu bil blagodaren
|
||
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj ja ima od Andorra pesnata so e sea za na evrovizija Anonymous-Salvem el mon(Let's save the world) ???
Ne mozam samo na internet da ja slusam-sakam da si ja snimam na mob.
|
||
|
||
krs1
Нов член Регистриран: 01.Април.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bdp ama bilo 6to
|
||
krs1
|
||
Mileman
Група Регистриран: 12.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam mnogu pesni koj saka neka kaze :) Zelbata ke mu bide ispolneta. Pozz
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |