![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1093> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kogo da zakoljame denes, ima nekoj skoro raskinato?
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
abe nekoj mora da se kleste ozgore...
|
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
shto mi te machi,cvechko?
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
ne nisto se e ok...ne se sekiraj
![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Misla mi se vrti, nesto da se natrti
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
што да облечам вечер
![]() Изменето од Snegulka - 14.Април.2007 во 16:43 |
||
![]() |
||
|
Proveruvam dali mirisam pod miski
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Како ќе успеам сегде да отидам???
![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
de be...
![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
имам уште за учење организацијааааа
![]() |
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
pa lesno mi zvuci toa organizacija...jas treba programiranje da ucam ali ic ne mi se uci...
|
||
speed
|
||
![]() |
||
|
не е лесно ако го мразиш предметот,онака со напор колку да помине ред |
||
![]() |
||
|
Deka denes sum sloboden da se glupiram kolku sakam i kade sakam i deka edni barabi, propalici, reketari, k*rvari i neozbilni me baraat vecer da sme sljokale pivo oti se zameracile da me vidat. Sigurno ke naucam nesto novo oti mnogu zeleni ke bidat skinati
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Имам мотоооооор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |