![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 519> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cao teta
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
od 00.00 do 05.00 ke moram buden da bidam
kaj dusmanot sluga koa ke idam a kompjutor nema da vidam |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
hello
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
U nokta samo ja i ja ke bideme,
bezobrazniot i ja posteniot, znaejki za drugi sudbini, deka tamo negde ima, a niedna od niv moja ne e |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
veselije molim...
bum cile bum..
![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobro utro
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
dobro utro
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Umre . . . .pederot i ni ostavi neizbrisliv trag,
gazot negov razeban na site ni bese drag. Toj skapcija bese pekol da go svari, za e**nje barase 50 marki stari. Go ebevme site sred proleten cvet, pred kukata negova non-stop imase red. Ke cuknam na vrata i silno ke viknam: - Dojdi . . . k*rce da ti piknam ! Evo go . . . trca kako zdrebe, go razgolil gazot saka da se ebe ! |
|
![]() |
|
Eve poveselo
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e eptem veselo e
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
epitaf nad pederoviot grob
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
море море.....
машала....
џаки бе ти како координатор да не си ?
на тоа збунетите педери????
![]() ![]() ![]() ![]() добандер....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
lud jebe zbunjenog
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |