IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите додека имате секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите додека имате секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 16:50
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

mi treba nessto da pomislam za da si zavrsam rabota po nekad
Pa dobro toa  mislam deka zavisi od rabotodavecot.Na primer kaj nekoj pocetnik-pacient bogami treba da pomislis na nesto za da si ja zavrsis rabotataSmile a istreniran coek sam se pogrizuva za se bez dodatni optovaruvanja i umstveni napreganja da si ja zavrsis rabotata...Smile
speed
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 17:37
hehehe :) ma ako se saka vistinski sve se moze:)
ama i zavisi psihofizicka kontrola kolku se ima izgradeno:)

Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 17:56
Па да де се е до психата...

Изменето од SeXY - 22.Март.2007 во 17:56
Кон врв
pet_alek Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Март.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pet_alek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2007 во 10:27
Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

na se i sesto najmogu na k*rot negov LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Bravo be emma konecno eden iskren odgovor! :)
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2007 во 02:40
Originally posted by pet_alek pet_alek напиша:

Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

na se i sesto najmogu na k*rot negov LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Bravo be emma konecno eden iskren odgovor! :)

кажи твое мислење Big%20smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
BiggieSmalls Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2007
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiggieSmalls Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 18:49
Просто и едноставно, поприлично сум сигурен дека многу луѓе ке се препознаат у ова шо ке го кажам. До пред некој месец јас како и милиони други луге мскав World Of warcraft и најжалното е шо дури и ко се сексав мислев на тоа шо ке правам у играта и кај ке одам ко ке седнам пак да играм а за да успеам да останам .. исправен морав да мислам на женските ликови од играта, па затоа со овој пост се апелира до сите луге шо уше играат на WoW. Помалце играње повеќе сексање и мислете на женската ко сте со неа ... подобро е отколку NE женските
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 09:05
a be kakvo mislenje , uzivam .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 11:02
ja mislam na grobista za podolgo da teram
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiggieSmalls Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 22:15
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

ja mislam na grobista za podolgo da teram

Сигурно твојата девојка е преодушевена шо у тебе буди чустван на гробишта ко си со неа, стварно колку год да е кул не би ти препорачал да и го кажеш тоа, и осигурај се случајно да не збореш во сон па да ти се испуште
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 08:49
Ili na nekoja od nasite politicarki
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 08:56

Da zbunet pazi da ne ti se ispuste pa da jades pesnici.LOL

Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 08:59
Nee, tie se ako sakam pobrzo rabota da zavrsam oti epten ke se vospalam
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiggieSmalls Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 20:44
Брат стварно ако нашите политичарки те палат, жал ми е за тебе, мислам знам дека сите ние сонуваме да ја ебеме власта али шо е ногу ногу е.
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2007 во 09:50
Originally posted by BiggieSmalls BiggieSmalls напиша:

Брат стварно ако нашите политичарки те палат, жал ми е за тебе, мислам
знам дека сите ние сонуваме да ја ебеме власта али шо е ногу ногу е.

munti e ostaj go
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.