![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16651666166716681669 1762> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ВАААААААААААЛ ПА ДЕКА СИ ТИ .... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ИРЕНА КОЛЕШКЕ ЗДРАВО...
ВЧЕРА БЕВ СКОПЈЕ.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ВАЛ НЕМА ГО ЏАКИ ДА МУ ОБЈАСНАМ ШО Е ТОА СЛАТКОДУМ
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ete ja milata val
![]() zdravo irence
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
I kolega kade bese vo Skopje?
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
zdravo Ana Marija
|
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() Gledam Vi falam koga ne um on line...
Toa mnogu mi znaci....
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
БЕВ КАЈ ГАРАВИТЕ....
АМА НА БРЗИНА....
И ОРГАНИЗАЦИЈА И ДРУЖБА....
СЕПАК ИМ БЛАГОДАРАМ НА ТРИ ПРЕКРАСНИ ДАМИ КОИ УСПЕАЈА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ И ДА БИДАТ СО МЕНЕ....
![]() |
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Zdravo Irena, Val...
|
|
![]() |
|
Zosto ne bev informirana i koe vreme bese?
|
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Pitu ne si bil so edna tuku so tri, koj e kako tebe
![]() |
|
![]() |
|
Aci
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da,kolega
Djaki se prasuvase sto e toa slatkodum
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Val ne se moze bez sonce ... mora galaksijata da si ima sonce
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16651666166716681669 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |