IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што ако девојката е нерасположена за секс
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ако девојката е нерасположена за секс

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 20>
Автор
Порака
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 09:29
eve go ovoj pak so svalerkata , te f**k friendIca
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 09:43
Originally posted by BiggieSmalls BiggieSmalls напиша:

Е па да не се мисли веке на оваа тема ... ако девојката не е расположена за секс ондак јавете се кај швалерката

toa definitivno ke ja popali.........
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 10:49
Ako neke ondak igrame sah dodeka i na dvajcata ne ne zaboli glava pa ke si legneme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 10:51
ja gones kralicata??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 10:54
Samo ke si spieme, a ja ke sanjam nekoja i ke se razbudam so napolneti gaki
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 10:29
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako neke ondak igrame sah dodeka i na dvajcata ne ne zaboli glava pa ke si legneme

LOLLOLLOL e bogami ke ve zaboli glava LOL
Кон врв
@aleksandar@ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај @aleksandar@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 19:48
pa so ova jas so go imam megu noze sigurno ke saka sex
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2007 во 23:37
Ako mi vlegla doma, a neke seks, a ja sakam, ke zemam cigla u raka i ke i se zakanam deka ako ne mi dae ke si go stolckam
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2007 во 08:30
emi so site mozni sili ke ja natera da i se prisaka
dudenz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 11:12
Originally posted by ice dmx ice dmx напиша:

ama problemot e vo toa sto ti si zapalen za sex, a na nea voopsto ne i e dojdeno do toa

znaci, temava ja otvoriv za da slusnam vasi mislenja, kako ke reagirate ili sto ke prezemete dokolku vasata devojka ne e raspolozena za sex, a vie veke gorite, se potite, vi se diga.....mmmmm
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 11:22

Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by ice dmx ice dmx напиша:

ama problemot e vo toa sto ti si zapalen za sex, a na nea voopsto ne i e dojdeno do toa

znaci, temava ja otvoriv za da slusnam vasi mislenja, kako ke reagirate ili sto ke prezemete dokolku vasata devojka ne e raspolozena za sex, a vie veke gorite, se potite, vi se diga.....mmmmm

LOLLOLLOLLOLMona kolku im go doblizuvas ubavo momentot na zelba za sexEmbarrassedBig%20smileLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 11:28
Originally posted by belichka belichka напиша:

LOLLOLLOLLOLMona kolku im go doblizuvas ubavo momentot na zelba za sexEmbarrassedBig%20smileLOLLOLLOL

da, ama izgleda na nikoj ne im e dojdeno za sex, pa sega u vakov moment daleko sum za da prezemam merki LOLLOLLOLLOL   Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 11:37
mozda e malce off topik no da vi se ufrlam u muabetov i da vi kazam/prasuvam

koi 71 raboti treba zenata da gi znae????

- da gotvi
- da znae kade e pivoto
- i 69ka..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2007 во 11:42
Ako neke seks, ke saka pivo i ke bide raduj se k*re na pijano pice
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.