|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 519> |
Автор | |
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako Allah, tibeistifa e stakfurlla
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee...Zot mos na ze per kusur....stigam sekade...samo koga mi e sloboden PC to...sega so mazot go delime...pa ne mozam po cesto ..
|
|
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa tise vika PC sharing
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...dodeka ne najdeme care..za sekoj svoj da ima...ama naskoro i toa ke bide
|
|
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kao dobra domakinka...da ve pozdravam site...ostanete so zdravje..se citame utre
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
caooo
|
|
s.r. Dzaki |
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eto meneiako znam nema nikoj online...ni Bosa ja nema navecera kako ubavo ni bese koga ja imase
|
|
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak jas...daj pak..
|
|
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e daj pak de.....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cudno mi e da te sretnam navecerama prijatno
|
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro covecinja
domakinkata pak do kasno rabotala
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe...dezurna...samo sama bev na smena...so Lili se razminavme
|
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro
|
|
s.r. Dzaki |
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |