|
Не ги рецка корисниците ! |
Внеси реплика |
Автор | |
ilefx
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Јуни.2006 во 18:28 |
Телекомот воопшто не им е гајле за нивните муштерии дали се задоволни од нивните услуги само да наплаќаат сметки
А кој ги врти корисниците ----------------
|
|
ILEFX.COM
|
|
babamulon
Нов член Регистриран: 03.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imas srekja sto ne si na WADSL od on net. Tie be braced ne znaat deka jas postojam, a kamoli drugo. A da, za pari vo supacine se olkavi.
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamu im ebem kapitalistichka
chekaj ko ke imet konk*rencija.... Изменето од Dogi - 29.Јануари.2007 во 14:23 |
|
moTaro
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Телекомот, ако се мисли на МтНет (веројатно се мисли на него) е моментално еден од најдборите (читај; најдобар) интернет провајдер.
Јас сум прилично задоволен и од услугата, ама не сум од сметките -:) |
|
God is a Machine
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas od smetkive ne baska i kradat Mb
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene do sega mislam deka ne mi ukrale... bar se nadevam deka ne
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само ти надевај се , што е најглупо треба да плаќам 2000 ден за откажување на договор па да си се стаам на кабловски ова е |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum si na KABELSKI i ON LINE sum 24h.
Se za 1500den.mesecno.I ne da e super......nikoj ne mi krade GRESKA POGRESEN FORUM AMA VAZNO SI KAZAV(ne vidov deka ima drug forum) Изменето од mamma - 10.Април.2007 во 21:47 |
|
Darko_models
Нов член Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo e Ilefx telekom nema ni dobra zastita na internetot samo za pari se izgoreni !!!
|
|
Koga se saka,se se moze!!!
Samo treba da bides uporen. |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер се од ТЕлеком. Последната сметка кога ја плаќав, на врме уплатив речиси 4000 денари и девојката на шалтер беше љубезна со мене, неочекувано. Сепак така поспан успеав да ја откачам :) Не сакам кога некој се задржува малку подолго на шалтер, уште помалку ако е поради тоа што е некој голем или „битен“ корисник. Посебно овие што самите се мислат дека се битни ме нервираат. Хух забегав во друга тема. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |