![]() |
|
WOW (world of warcraft) дискусија |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Играв WoW цели 10 месеци на US реалмите и дигнав 2 карактера до 70 и
еден до 63 и можам да кажам фала богу шо успеав да се измкнам од таа
проклета игра оти е позаразна и од СИДА. Ми ојде приватнио живот у 3
лепи к*рци и палци додека си играв ја и сеа конечно ко се оттргнав од
неа можам да ви кажам на сите шо за прв пат се срекавате со таа игра,
БЕГАЈТЕ подалеку додека можете и не се вртите назад оти нишо убаво нема
да видете од таа игра .. IT'S EVIL I TELL YA IT'S EVIL !
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
E pa ne ti treba orginalna wow potoa ti trebat ponovi patchovi od 1.12 i potoa se registriras na nekoj server ja kopiras negovata adresa vo releamlist toa e not pad file vo wow folderot kade sto ti e snimena igrata i se logiras i si igras
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ej flipsi jas bev na taa stranata sto mi ja dade i si napraiv account ama sea ne znam ja eve da ja instaliram WOW na kom i kako bi ja igral??? mozam so toj account??
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Дали играте Wow na koj server koja rasa koja klasa itn itn se za wowo tuka.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |