![]() |
|
Што правите веднаш после добар секс? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 40> |
Автор | ||
a-pin-dim ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
poslem dobra partija seks, opet pocnuvam so nov seks ;o) mora uste podobro da se opushtish za da poslem te drugo da rabotish :o)...
|
||
![]() |
||
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
после добар секс барам изговор за да можам да излезам и отидам и до кај швалерката
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Spijam ko zaklan
|
||
![]() |
||
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
Па сите ние трагаме кон ултиматното уживање, е сега ако сме имале добар секс со девојката логично е наредниот степен да бараме нешо повеке, односно кај швалерката и да и правиме работи кои не би ги правеле на девојката и да добиеме неверојатно добар секс. |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Odma grb i vrtam i ja teram da me ceska
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
A stom odis kaj svalerkata neli pomisluvas deka mozebi i partnerkata odi kaj drug? Ne go pravi ona sto ne sakas da ti go pravat!!!
|
||
Just love
|
||
![]() |
||
|
Se zaebava de, vie pa odma. . .
|
||
![]() |
||
|
HAH ! кога завршиме таа оди, или бар се обидува да оди на туширање и се
прашува кај е Тројанската Војска шо ја поминала сеа али ко погледне на
кревето ме глеа само мене. Ако може слободно нека иде кај швалеро.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
e ponekad sum ko prav muz -ednostavno zaspivam!
||
![]() |
||
танки ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
posle dobar sex molam za uste eden dobar sex
|
||
![]() |
||
|
Me mrzi da si gi oblecam gakite go sljakam kebeto so toa sto ostanalo
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
![]() |
||
|
Ме изнасмеа бе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |