![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16231624162516261627 1762> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolega,vo toa kafule...sekogas koga pieme kafe,ima barem najmalku dvajca somnitelni...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nekoi tipovi sami pijat kafe i zagleduvaat...toa se bas somnitelni lica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e pa mila sigurno bil djaki da znaesh
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Za praznikot mnogu mnogu ubavko navistina prekrasno... odlicno se
cuvstvuvav... postev se pricestiv i sega sum navistina ubavo
raspolozena...
![]() Ke ve citnam podocna me baraat ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Vazi Irence,tuka sme...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ana,neznam...???
![]() Da ne gresam dusha...ama Djaki ne laze...plus i ne znae vo koj kafic bevme
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Za mnogu godini Irena. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ааааааааааа
тоа некои манијачишта ќе да се .....
ама ко ќе им дојдам јас.....
има да видат они....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Nidsma ni ja za bacanje
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
e pa dobro shtom taka vikash jas se izvinjavam
![]() ![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ти вал веруваш дека џаки не знае во кое кафуле сте биле....
толку си наивна ?
не заебавај....
па џаки знае по која улица се враќаш дома....
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Inaku sakav da pijam kafe so zenite, ama bev ne pozelen...
ova e najiskreno
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
znam samo vo koja naslba zivee
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16231624162516261627 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |