![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16221623162416251626 1762> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
џаки....
јас не ги поседувам , за да ти ги препуштам или отстапам....
![]() јас само ги обожавам.....
им се восхитувам.....
ги посакувам....
![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
а во кое кафуле беше на пауза ?
![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega,zasto go ispituvas Djaki???
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
ejjjj poleka vie dvajcata
![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Mir vo sudnicataaaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Pitu procitav vo petokot kako La fille se somnevase deka jas sum gi spioniral....
Ne bev vo kafuleto, bidi siguren...
od 10.00 do 11.00 bas bev sloboden, ama vo kafuleto ne bev. ne znam ni vo koe kafule bile zenkite.
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
не знам ....
ама некако сомнителен си ...
дали заради лицето оти ти е сомнително.....
![]() ![]() ![]() Изменето од PITU GULI - 10.Април.2007 во 09:49 |
||
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Ti kako taa sudivkata vo tv nova (kako se vikase?)
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Na site Hristijani Ristos Voskrese - Navistina Voskrese. Za mnogu godini da e ovoj najgolem praznik. Se najubavo
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
или ги виде какви се прекрасни па ти беше срам да им се придружиш...
а???????????????
|
||
||
![]() |
||
|
kako mislis somnitelno lice?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ирена....
![]() за многу години....
|
||
||
![]() |
||
|
![]() Navistina voskrese,,,
Kako si mila,kako za praznikot?
|
||
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
pozdrav irena
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16221623162416251626 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |