|
Колку често маструбирате??? |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zadnje vreme retko
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас многу со дечково ... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more jas ako , i ebanje i drkanje , fudbalerot za da bide dobbar mora redovno da trenira ponekad i solo
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 pati na den
toa e ustvari edinstveniot sport so go treniram |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пзаи запалење да не добиеш
Кај бе по 3 пати па имаш време за по 3 пати и ти е филиг по 3 пати?? Абе ајјјјјјјјј |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa se drugo mi stana dosadno
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne treba mnogu vreme za tri pati najmnogu 1 saat ke ti treba a moze on na tri dela go pravi toa na primer tri pati naden po 20 min ot sabajle preku den i predf spienje...si se snaoga coekot...
|
|
speed
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako udri otrovot u glava jebiga samo ne e toa toa jebiga tvoja raka:)ova sto citam 22 pati mi se desilo i mene kako kopil da si eksperimentiram so teloto samo umoren si poslem mnogu ne znam zasto bise macel sega:) rekordi da pravam:)
inace od prilika eve porano ocabaljecki ili pred legnuvanje eden timing punev obavezen:)
obicno polnocniot za zaspivanje mirno :)
ama pominuva toa so godinite kako sto doagaat
|
|
|
|
BLA-BLA
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе зенскиве не знаат како е у пубертет да си машко. кога ти е дигнат 12 саата и нон-стоп мислиш на тоа. ама како ш то кажа поминува тоа со време. сега пишав 1, а ако немам работа и ми е досадно, а башка иако не сум опнал нешто подугачко време како во периодов терам и по 3-4 пати дневно.
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toas i jas vikam ne go imaat pravecot da im go pokazuva kako nas:)
da im seta po farmerki:)
drugo ce zborea:)
|
|
|
|
BLA-BLA
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа викаат и се чудат за три пати дневно. не им се случило тоа иначе знаеш како ќе им се верува
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako?:)
koga ce im izrasne patokaz:)
na verba:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eheeeeeeeeee па немора патоказ бе ,доволна е само желба и фантазија , апомалце и да си очаен од партнерот ако не ти е тука па мора на мануфактура да се пребациш
Фала се изнасмеав Изменето од SeXY - 10.Април.2007 во 09:29 |
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Генерален одговор на прашањето е од гол МИНИМУМ од 1 пат пред спиење до
по некои 3 пати на ден ако е ногу досадно и нема шо да се прави.
Убедливо највеќе шо имам експериментирано е 8 пати у ден али затоа
мамата ми ја еба стомакот наредните 3 дена
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |