|
Каков интернет користите ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ke ti e... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo kazi kako,..shto... kolku...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na drug forum po greska komentirav za temava.Eve sega pak:
Na kabelski sum i za sega e super plakam po 1500den.mesecno i sum ON LINE 24h.Ne sum go islucila kompjuterot 5-6 meseci. Simnuvaat decata filmovi,serii,prevodi se mozno. Brz e,stabilen imam slobodna tel.linija ne se plasam deka ke platam poveke od 1500den.toa e maximum sto se plaka. Za onie koi pomalku im treba moze da pocnat so 500den.mesecno i dozvolen download 400MB i brzina na download do 512Kbps. Jas sum mnogu zadovolna.Da ne zaboravam da kazam deka ova e preku Telekabel! |
|
ErVoRuLeZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ErVoRuLeZ - 04.Мај.2007 во 16:11 |
|
www.badijala.com Најдобриот македонски warez форум!
|
|
ljupce_piroman
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas koristam bezzicen potocno (WADSL) brzinata mu e 512 a nekogas 768
sekako sum PRE zadovolen od internetot zs imam 10 GB za koristenje a otkako ke gi istrosam imam neogranicen inernet NO so namalena brzina
a i MNOGU sum im zadovolen On.Net koi go napravija internetot Изменето од ljupce_piroman - 15.Април.2007 во 16:28 |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не се жалам но имав можност на еден другар мајкаму да ми среди за АДСЛ ме водат како вработен и имам 2000kb\s без ограничен сообраќај добро ми е ама додека не го срушат монополот на теликом кеси плаќаме вака скапо за никакви брзини
|
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas koristam ADSL2, mnogu brz e internetov, leta.....eve duri go testirav 4 megabits per second Info |
|
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Awesome!!!!
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Germancka rabota bratce i nema da eruvas plakam 7 evra mesecno |
|
|
|
ErVoRuLeZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas lugje da vi kazham 3 meseci bef korisnik na on net i go skinaf dogovorot :) platif 50 evra... i odma stavif povtorno mt net 2 godini sum korisnik na mt net i dosta e postable :) a on net samo pagja :( jedino e dobro shto ima limit pogolem :) valjda nareden pat mt net kje nakachi limit i na max adsl paketot :) taka .. jas da vi kazham nekoj da se zeznete so on net.. ako barate stabilen i brz internet samo adsl mt net :) Pozdrav
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
искрено, бев две години корисник на мт.нет Макс АДСЛ, и во март годинава го раскинав договорт, првенствено поради малиот лимит што го даваат, а многу високата цена. Најмногу бев изиритиран од фактот што, кога го склучив договорот со АДСЛ, лимитот беше неограничен, и ми рекоа тогаш агентите нивни дека не може да биде полошо доколу има измени, туку само подобро. Меѓутоа се случи што се случи, и ме ограничија, како и цела Македонија. Цврсто решив дека кога ќе ми заврши договорот, ќе го раскинам и ќе склучам нов договор, па ВАДСЛ на Он.Нет ми дојде како џокер во покер. Едноставно имаше дупло и повеќе лимит, а цената беше на пола поефтина од АДСЛ. Денеска, можам да кажам дека, доколку барате стабилен интернет, во тој случај одберете АДСЛ на мт.нет. Но тука и завршуваат поволностите на АДСЛ. Додека пак, ако барате поголем лимит, поволни цени, и секако доволна брзина, ондак слободно не се двоумете да одберете ВАДСЛ на он.нет... Искрено, не сум баш многу задоволен од он.нет пред се поради нетабилноста на интернетот, но сепак кога отворено си кажувам, дека АДСЛ воопшто не беше добар интернет, затоа што и со сегашните 1 или 2 мегабита, лиитот го поминувате за само еден единствен ден, а после тоа, и тоа како ќе ви биде нетсабилен нетот и преку АДСЛ... Слободно одберете си што сакате, јас си го кажав моето искуство
Изменето од Ghost - 07.Мај.2007 во 23:09 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten baven
|
|
OK, let's START NOW
|
|
ErVoRuLeZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro si kazhal.. no jas iskreno da ti kazham edna rabota od on net shto e dobra samo Limitot moe mislenje! a stabilnosta i brzinata nemozham :) so 512 kbps umiram ne mozham da trpam imajki 1536 kbps... + si videl li deka max adsl max paketot od 4 gb koj najvekje domashi korisnici go koristat poeftinet e.. ako vkucish dogovor za Max Adsl Max NAPRAVI SAM! znachi sam kje ja montirash opramata koj toa e dosta lesno da povrzesh kabli i tolku! A ako nekoj saka pogolem limit tocno samo WADSL a isto i da ti kazham so prijatli .. mozesh i na mt net da bidesh so neogranicen :) ae Pozdrav Изменето од ErVoRuLeZ - 08.Мај.2007 во 15:39 |
|
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее Мона Лиза блазеси ти ние овде со повеќе од дупло помали брзини плаќаме 3 пати повеќе.Така е кога нашиот стандард тука е "многу поголем" од Германија.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |