|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maja ne komentirame zad grb....ne se nerviraj...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako ne pa prashajteme mene ako tolku ve interesuta.Sto lepite tapet koga ne sum ovde.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace shto se tice muabetov...so mnogu mashki na istava tema sekogash se sudruvam...go imaat istoto mislenje kakoi Fiks...i edno vreme me ubedija...ama mojot licen primer gi POBI u koren.... ,,,sorry Fiuks ama stvarno nemozesh da me ubedish |
|
Motivation is game in my hands
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa toa e ivana...daleku od oci daleku i od srce...a daleku od srce nema bolka....zatoa sve ke zavrshi od edna strana...dokolku e vistinska ljubovta od edniot...za da ja prekine bolkata......me razbirash....
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pocnav vekje greshki pri pishuvanje da pravam ...vreme e za doma...decki caos..vo ponedelnik prodolzuvame ok?
|
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash taka fiks... i doagjaat novi ljubovi....a realiziranata ljubov e sekogash epten EPTEN pojaka od nikogash realiziranata... ...i ako ste bile nekogash na ista frekfencija a na ista ste i sega...op pak drugarstvo (neli i po toa si gi odbirame prijatelite)...... |
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do kaj sum Fiks...pocnuvash li pomalku da se topish??? i da ja kontash mojata logika?
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba mnogu komentiranje za ova ..ne moze vaka kratko.....mnogu e shiroko ....
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok than...ponedelnik e kaj i da e pred nas...cao i ubav vikend i na tebe i na maja
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao ivana...maja tuka si... |
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
btw Fiks...ti trcash so nas??? ....cao....ushte sek dodeka se priberam |
|
|
|
BB
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MOZE DA IMA PRIJATELSTVO MEGU MAZ I ZENA. VO MOJOT SLUCAJ ZENITE SEKOGAS TI SE PRIJATELKI DODEKA NE TE ISKORISTAT ZA NESTO. POSLE TOA, KOJ TE EBE! VO TOJ POGLED SITE ZENI SE ISTI, RASIPANI! |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA MI ZALICHUVA NA NEKOJ KOJ E POVREDEN OD ZLOBNA ZENA |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
feromon
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatelstvoto megu dvata pola e gazenj pe crvena linija. sekogas ima cuvstva, i vo dadena prilika ke puknat. |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |