|
Kласична музика |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna moja anegdota ... pred mnogu godini .... svrikav na klasichna gitara ... nekoi raboti.. samo edna drugarka na sestrami me pofali ... bea vo druga soba ... mislela deka ima koncert na televizija... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво е да се знае дека неписменоста и неинформираноста не се географски лимитирани и дека некомпетентноста може да биде од полза при вработување и во други земји... :) Изменето од UK25 - 05.Февруари.2007 во 22:34 |
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакаш да кажеш дека тие се глупи и неписмени, е многу си паметна немам зборови
|
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c Ti vezbash da go nosish bajrakot na bukvalisit, ili od inat nemozes da se opustis? Koe e? |
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c Ti vezbash da go nosish bajrakot na bukvalisit, ili od inat nemozes da se opustis? Koe e? ни едното ни другото само ти го кажувам тоа што го знам и тоа што сум го видел |
|
UK25
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро ај, класика се. Стави си ги у класичната преграда. Арно е сеа?!
|
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без нервоза,слушајте conquest of paradise и уживајте,продужете со to the unknown man,и веќе нема да ви биде важно било new age или класика ,electronic,downtempo,acid jazz или било шо. кога сме кај класиката обожавам ги мусоргски,бах,хендл,..од неокласиките игор стравински,астор пиацола,морис равел...
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
zrkac
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јеееееее победив
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde imalo nesto interesno, ama oddamna....nekoj spomna air...prekrasno se ce si ja pushtam... |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusam klasika,odam na koncerti na Mak.filharmonija,odam na opera,slusam doma na CD se mi e omileno!!
Vangelis klasika????? Изменето од mamma - 25.Март.2007 во 18:31 |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ја сакам операта Кармен... и музиката и приказната...
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај некој што е музички писмен да ми каже дали филмската музика (се разбира не од секој филм, но на пример од филмот Гладијатор) може да се смета за класична или не?
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum strucno muzicki pismena no mislam deka odgovorot e ne.
Toa e muzika specijalno pravena za filmovi i se vika FILMSKA MUZIKA.Takva muzika ne spadja vo klasika. AKO NEKOJ ZNAE POVEKE STVARNO SAKAM DA SLUSNAM |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opusta ama ne e za zabegani kako mene
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |