|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | ||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
speed
|
||
gorstak
Нов член Регистриран: 03.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj nas problemot bese so ona posle oralniot sex sakase da se baknuva francuski so mene...strashno
|
||
Ili si ili ne si ,sredina nema
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашто страшно се гадиш од себе си?? Иначе не сум конзервативна само не ме свативте |
||
lazyeye
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па за запоставување - не верувам дека некој барем еднаш се нема осетено запоставено, без разлика дали станува за маж или жена.
Јас лично (порано) сум се наоѓал повеќе пати во таква „незадоволена“ ситуација но секогаш приоритет ми било прво да го задоволам партнерот па ако таа сака мене - ок, ако не - ќе има кога. И како што работите си течеа, сега достигнавме една таква совршена рамнотежа во која и двајцата се задоволуваме максимално ...
ивенфоу чат пат (ама ептен ретко) знае да биде „еднострано“... но „возврат“ има секогаш (не ја испуштам без да „писне“)
|
||
Thought I knew everything, then the little boy came!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што имаш долга врска затоа а во други случаеви и те како можеш да не си задоволен-те несшто што сакаш да ен биде дадено од другата страна нормано се се постигнувца со доверба и љубов ама и не е секогаш баш така!!! Пример за женските што са гадат од орален или мажи кои не сакаат ова или она ажените го преферираат |
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seksot kako akt e nesto fantasticno.No vistinskiot dobar sex sekoj treba da go definira ili uziva kako vodenje ljubov,vo koj treba da se eksponiraat i cuvstvata vo nego a ne tuku kako obicna mehanika ili termodinamicki proces koj ne vodi kon nisto... nitu pak i do orgazam/i.
Vistinskiot kvaliteten sex e umetnost isto kako i prekrasnoto zensko telo koe e sekogas ...a i ostanuva delo na prirodata koe treba maksimalno da se pocituva i neguva Znaci ,celiot uspeh zavisi od vaseto dozivuvanje na toj cin . Ajde sega da vodite ljubov i da si ja sakate vasata profesija. |
||
Make love and respect your profession
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо нема да кажам повеќе освен дека си ја дали вистинската дефиниција за сексот!!!!!!!!!! |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш ли си вакаов или секогаш само вака освојуваш на зборчиња?? |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za zal sekogas sum vakov no najdobar nacin bi bil toa nekako da se proveri so pomos na messengerite
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So da prevzeme covek ja razubeduvav deka treba da smeni nesto, da go podobri pristapot, da vnese malku dusa vo seto toa.......... ama nikako ne uspeav nejziniot inaet i samodoverba ja pukna vrskata...
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е затоа и ја отворив темава знам дека има вакави случаеви а како што можеш да прочиташ сите ко демак не им се десило вака нешто се праат ова или она
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba da se proba nova tehnologija , nekoja pointenzivna...sam treba se angaziras
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |