IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - "ЈАС " во сексот...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"ЈАС " во сексот...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
Автор
Порака
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 17:50
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Што знам јас поради други ствари тоа го постигнувам...
eee so se prais postena sega ostaj ja diplomatijata na strana zbori realno malku ne se srami...eee samo postena se prais i konzervativna...batali toa umre socijalizmot i moralnosta prisposobi se malku na zapadnata kultura a ako mozes i naviknise na nea...so da ne te vospitala nekoja od onie starite babi so  socijalisticki ispran mozok...
speed
Кон врв
gorstak Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Април.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gorstak Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 19:36
kaj nas problemot bese so ona posle oralniot sex sakase da se baknuva francuski so mene...strashno
Ili si ili ne si ,sredina nema
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 22:01
Originally posted by gorstak gorstak напиша:

kaj nas problemot bese so ona posle oralniot sex sakase da se baknuva francuski so mene...strashno

Зашто страшно се гадиш од себе си??

Иначе не сум конзервативна само не ме свативте
Кон врв
lazyeye Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lazyeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 22:53

Дали сте биле во ситуација кога барем на секунда сте помислиле дека сте запоставени и се што се бара од вас партнерот/ката да ја задоволите без да добиете за возврат??
во превод Себично задоволување без обѕир на чувствата и потребите на партнерот/ката?

Па за запоставување - не верувам дека некој барем еднаш се нема осетено запоставено, без разлика дали станува за маж или жена. Smile
Јас лично (порано) сум се наоѓал повеќе пати во таква „незадоволена“ ситуација но секогаш приоритет ми било прво да го задоволам партнерот па ако таа сака мене - ок, ако не - ќе има кога. И како што работите си течеа, сега достигнавме една таква совршена рамнотежа во која и двајцата се задоволуваме максимално ...
ивенфоу чат пат (ама ептен ретко) знае да биде „еднострано“... но „возврат“ има секогаш (не ја испуштам без да „писне“) Embarrassed

Thought I knew everything, then the little boy came!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2007 во 21:30
Originally posted by lazyeye lazyeye напиша:

Дали сте биле во ситуација кога барем на секунда сте помислиле дека сте запоставени и се што се бара од вас партнерот/ката да ја задоволите без да добиете за возврат?? во превод Себично задоволување без обѕир на чувствата и потребите на партнерот/ката?

Па за запоставување - не верувам дека некој барем еднаш се нема осетено запоставено, без разлика дали станува за маж или жена. Smile

Јас лично (порано) сум се наоѓал повеќе пати во таква „незадоволена“ ситуација но секогаш приоритет ми било прво да го задоволам партнерот па ако таа сака мене - ок, ако не - ќе има кога. И како што работите си течеа, сега достигнавме една таква совршена рамнотежа во која и двајцата се задоволуваме максимално ...

ивенфоу чат пат (ама ептен ретко) знае да биде „еднострано“... но „возврат“ има секогаш (не ја испуштам без да „писне“) Embarrassed

Затоа што имаш долга врска затоа а во други случаеви и те како можеш да не си задоволен-те несшто што сакаш да ен биде дадено од другата страна нормано се се постигнувца со доверба и љубов ама и не е секогаш баш така!!!

Пример за женските што са гадат од орален или мажи кои не сакаат ова или она ажените го преферираат
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2007 во 01:06
   Seksot kako akt e nesto fantasticno.No vistinskiot dobar sex sekoj treba da go definira ili uziva kako vodenje ljubov,vo koj treba da se eksponiraat i cuvstvata vo nego a ne tuku kako obicna mehanika ili termodinamicki proces Embarrassed koj ne vodi kon nisto... nitu pak i do orgazam/i.
    Vistinskiot kvaliteten sex e umetnostEmbarrassed isto kako i prekrasnoto zensko telo koe e sekogas ...a i ostanuva delo na prirodata koe treba maksimalno da se pocituva i neguva
   Znaci ,celiot uspeh zavisi od vaseto dozivuvanje na toj cin Thumbs%20Up.

Hug

Ajde sega da vodite ljubov
                       i da si ja sakate vasata profesija.

Make love and respect your profession

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2007 во 11:29
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Seksot kako akt e nesto fantasticno.No vistinskiot dobar sex sekoj treba da go definira ili uziva kako vodenje ljubov,vo koj treba da se eksponiraat i cuvstvata vo nego a ne tuku kako obicna mehanika ili termodinamicki proces Embarrassed koj ne vodi kon nisto... nitu pak i do orgazam/i.    Vistinskiot kvaliteten sex e umetnostEmbarrassed isto kako i prekrasnoto zensko telo koe e sekogas ...a i ostanuva delo na prirodata koe treba maksimalno da se pocituva i neguva    Znaci ,celiot uspeh zavisi od vaseto dozivuvanje na toj cin Thumbs%20Up.                                                Hug                           Ajde sega da vodite ljubov                       i da si ja sakate vasata profesija.                                                                                               

Ништо нема да кажам повеќе освен дека си ја дали вистинската дефиниција за сексот!!!!!!!!!!

Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2007 во 14:38
Clap
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 09:52
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

Seksot kako akt e nesto fantasticno.No vistinskiot dobar sex sekoj treba da go definira ili uziva kako vodenje ljubov,vo koj treba da se eksponiraat i cuvstvata vo nego a ne tuku kako obicna mehanika ili termodinamicki proces Embarrassed koj ne vodi kon nisto... nitu pak i do orgazam/i.    Vistinskiot kvaliteten sex e umetnostEmbarrassed isto kako i prekrasnoto zensko telo koe e sekogas ...a i ostanuva delo na prirodata koe treba maksimalno da se pocituva i neguva    Znaci ,celiot uspeh zavisi od vaseto dozivuvanje na toj cin Thumbs%20Up.                                                Hug                           Ajde sega da vodite ljubov                       i da si ja sakate vasata profesija.                                                                                               

Секогаш ли си вакаов или секогаш само вака освојуваш на зборчиња??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 09:57
   Za zal sekogas sum vakov Ying%20Yang no najdobar nacin bi bil toa nekako da se proveri so pomos na messengerite Wink

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 10:00
Кон врв
zambrota Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zambrota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 10:04

Originally posted by zambrota zambrota напиша:

eve be primer -jas imav partnerka koja nikako ne uspevase da me zadovoli do kraj. .. maka macevCry

фала за искреноста!! што превезема??
So da prevzeme covek ja razubeduvav deka treba da smeni nesto, da go podobri pristapot, da vnese malku dusa vo seto toa.......... ama nikako ne uspeav nejziniot inaet i samodoverba ja pukna vrskata...Cry
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 10:15
Тоа е затоа и ја отворив темава знам дека има вакави случаеви а како што можеш да прочиташ сите ко демак не им се десило вака нешто се праат ова или она

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2007 во 11:05
   Treba da se proba nova tehnologija , nekoja pointenzivna...sam treba se angaziras Embarrassed

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.