![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16081609161016111612 1762> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S'ka rëndsësi,Djaki....neka bide taka...iako toa ne go sfativ bas
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sega e vreme za doma...
Ubav den,,
Odam..
Se citkame..
A so devojite se gledameeeeeeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta,Djaki
Kalo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ne znam kolku pamtite, uste od pocetok rekov deka tesko ke bide da se sretneme vo zivo...
Samo utre ke pobaram od sekogo barem minimum podatoci, za da znam so kogo imam rabota.. normalno toa ke bide obostrano, i jas ke vi dadam nekoi podatoci...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Djaki...ne davam nikakov podatok za sebe,,,,nema sansa...samo kafee i kraj...
Podatoci vo Mvr ili vo Matichno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Caooooooooooo Fenixxxxxxxxx do UTRE |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Cao Val, i ne preteruvaj so albanskiot, ke rasipes atmosfera.
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
...se izgubiv vo prevodot......
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Teta,ako se vidime na kafe,,ke ti ja otkrijam mojata tajna....na jazikot...Vash..t.e moeto poznavanje ili potocno pisuvanje |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
cao Vall, se gledame utre
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Lili...bas se izgubiv..ama se potrudiv...nesto da se dokazam..deka ZNAM
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Djaki,,, Star lisecu..mislev deka TI GODI....moeto pisuvanje na albanski...a ne mi bese cel da kvaram atmosferaaaaaaaaaaaaa
CAOOOOOOOOOOOOOO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16081609161016111612 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |