|
Рамнодушност во љубовта |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро да у право си но што знамм јас па мислам дека ако некој тооооклу многу го сакаш секогаш ке има барен по нешто!! Е сега да да за страс па и женет да си по 1-2 г отидува страста , се понатака е почит и разбирање |
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рамнодушноста е најголема навреда за партнерот...
|
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дааа...
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
рамнодушност , значи не ти е гајле, сеедно ти е.... е па мало сутра дека ќе останам со некој кој е рамнодушен во врска со мене.
|
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto ako stanuva zbor za toplo-ladno?
Sto togas? Dali togas stanuva zbor za ramnodusnost?
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
веројатно..јас кога сакам некој тогаш идам само на топло
у прицип не ми се свиѓаат таквите шеми топло/ладно, не ми се игра мачка /глушец |
||
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle edno takvo iskustvo - krevas race od se i fala bogu odis na sigurno i na "toplicko" samo,
|
||
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да, ако сака некој да си се зафркава нека бара друга овчичка јас сакам топли работи
|
||
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ramnodushnost vo ljubov ne postoi. Mer moze da bide ramnodushen sprema toa so go sake? Ne najnormalno. Koga ima ljubov nema ramnodushnost osven toa da bide nekoa glumana primer koa ca skarat de4ko i devojka i ke si kazat raboti so ne si mislat i ke pokushat da bidat ramnodushni sprema partnerot samo od inat, od nisto poveke!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako i se obrakava mnogu vnimanie, pocnue da azdisuva i pocnuva da si go bara so borince. Samo skromnite so izgled znaat da go cenat vnimanieto, ama posle ne mozes da gi otarasis
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ramnodushnosta, spored mene. e od te sakam nakaj ne te sakam...ne e dilema kako sto zvuci. Vidi sega, ramnodushen se stanuva posle golemi problemi vo vrskata, loso odnesuvanje, ignoriranje, ne zimanje vo predvid na drugiot partner....i otkoga posle nekoe vreme toleriranje ke vi pukne ...e toa e period na ramnodusnost. na pocetokot se nerviras, lupas glava od zid, te boli i srce i dusa kakov/va idiot/ka sakas...i potoa si ramnodusen....
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa go pravam , koga ke osetam deka nesto ne e vo red i sakam da ja okoncam rabotata , "studena vojna" ako miluvate da kazete , ama najmnogu pogaga koga nekoj te ignorira , za mene e najdobrata psiholoska vojna ignoriranjeto i ramnodusnosta
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ramnodusnosta e postrasna duri i od omrazata
|
||
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобрата одмазда
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |