|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 519> |
Автор | ||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega Sam ke treba da raboti nesto...pa bidejki samo eden PC imame...ke mora da ve pozdravam na kratko
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АЈДЕ ТЕТА И ТИ ...
ПА ТОГАШ БАРЕМ СИТЕ НА КОЛЕКТИВНА ПАУЗА...
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TETAAAAAAAA..AJDE NA GOSTI POVELI..ZA PRAZNIKOT:))
GODINAVA PRV PAT KE FARBAM JAJCA:))OD PTICJITE DE:))
|
||
"recycle your mind"
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
teta, gotov li e komadot?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama ke se rascepat sirotite ptici ovoj period
bujrum na komad Djaki...a be ....koga sme kaj pticite...jas sum brza itrica
|
||
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ve zamolam nesto... ako slucajno se pojavi Lili, obavezno da me izvestite... vazhi?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jajca dali nosish, ti kazhi mi
|
||
s.r. Dzaki |
||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ti zvonam na mob.
|
||
|
||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komu ke zvonish teta...mene neli? i jas ja cekam..dusha mi izgore po nea:))
|
||
"recycle your mind"
|
||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ee pa sega...ke napisam ms iii i ke pustam do site zainteresirani
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Marijana, vidi vaka, mnogu te cenam i pocituvam, imam dobro milsenje za tebe, samo te predupreduvam ponastrana od Lili
|
||
s.r. Dzaki |
||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ti be...ne dopustas ni da ja pozdravime drugarkata...a kako da ti javime deka e tuka?ako se pojavi
|
||
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako pozdravete ja, ama "dusha mi izgore: i slicno, vi se molam...
a be ne sum jas tolku losh da vi zabranam da sakate takvo sustestvio kakvo sto e Lili
|
||
s.r. Dzaki |
||
Teta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa se zacudiv....
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |