|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 172> |
Автор | |
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crowded house-weather with you
Walking round the room singing
Stormy weather At 57 mt. pleasant st. Now its the same room but everythings different You can fight the sleep but not the dream Things aint cooking in my kitchen Strange affliction wash over me Julius caesar and the roman empire Couldnt conquer the blue sky Theres a small boat made of china Going nowhere on the mantlepiece Do I lie like a loungeroom lizard Or do I sing like a bird released Everywhere you go you always take the weather with you
|
|
respect my authoritaaa
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За тебе хората говорят - Тони Димитрова
Отдавна хората говорят, че ти си тъмен летен облак. Прииждаш бързо и отминаваш и после сто беди след теб оставяш. Прииждаш бързо и отминаваш и после сто беди след теб оставяш. Но да повярвам не, не мога, аз виждам слънце в твоя поглед. С лъчи от нежност ти все ме галиш и страсти огнени във мене палиш. С лъчи от нежност ти все ме галиш и страсти огнени във мене палиш. И още хората говорят, че ти напомняш дъжд пороен. Заливаш крехки треви зелени, погубваш всекиго, най-много мене. Заливаш крехки треви зелени, погубваш всекиго, най-много мене. Да вярвам в думи не, не искам, за мене ти си си ручей бистър! Пред тебе само аз коленича отпивам светлина и те обичам… Пред тебе само аз коленича отпивам светлина и те обичам… |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Time - Pink Floyd
Ticking away the moments that make up a dull day You fritter and waste the hours in an offhand way Kicking around on a piece of ground in your home town Waiting for someone or something to show you the way Tired of lying in the sunshine Staying home to watch the rain And you are young and life is long And there is time to kill today And then one day you find Ten years have got behind you No one told you when to run You missed the starting gun And you run, and you run to catch up with the sun, but it's sinking Racing around to come up behind you again The sun is the same in a relative way, but you're older Shorter of breath and one day closer to death Every year is getting shorter Never seem to find the time Plans that either come to nought Or half a page of scribbled lines Hanging on in quiet desperation is the English way The time is gone The song is over Thought I'd something more to say Breathe reprise Home, home again I like to be here when I can when I come home cold and tired it's good to warm my bones beside the fire far away across the field the tolling of the iron bell calls the faithful to their knees to hear the softly spoken magic spells |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i don't dream. (ice cream.) i scream so much. hurt. the necessary feeling. why dont you call me i feel like flying in two... |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Breathe
Breathe, breathe in the air. Don't be afraid to care. Leave but don't leave me. Look around and choose your own ground. Long you live and high you fly And smiles you'll give and tears you'll cry And all you touch and all you see Is all your life will ever be. Run, rabbit run. Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is done Don't sit down it's time to dig another one. For long you live and high you fly But only if you ride the tide And balanced on the biggest wave You race towards an early grave. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блаженни години - Г.Минчев
Преди години, когато rock&roll-ът беше млад и да се свири на китара не беше още занаят. Созопол беше малък град, а аз певец световно непознат - Блажени години , rock&roll-ът беше млад. Три акорда на китара, леко дрезгав глас и покорявах сърцата на момичетата, в нашия клас. Всички казваха за мен "Под щастлива звезда е роден"! Блажени години - rock&roll-ът беше млад. Колко нощи във Созопол сме пяли до зори, колко сандвичи сме яли , нямахме пари. А без пари не пускат в ресторант, дори и най-добрия музикант - блажени години - rock&roll-ът беше млад. И ето - минаха години rock&roll-ът не умря, само Созопол , струва ми се малко застаря. Всъщност не, стан к*рорт и предлага хотелски комфорт блажени години - rock&roll-ът беше млад. И сега когато идва краят на песента, когато rock&roll-ът ни върна в младоста Нека всички пляскат с ръце, Благодаря ви от все сърце ! Блажени години rock&roll-ът беше млад. |
|
морски
Сениор Регистриран: 24.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rockin' pneumonia and the boogie woogie flu - Aerosmith
I wanna jump but I'm afraid I'll fall I wanna holler but the jones' too small Young man really got the hold to it too I got the Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu Want some lovin', baby, that ain't all I wanna kiss her but the girl's too tall Young man really got a hold on it too I got the Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu I wanna scream, I want you all to know I would be runnin' but my feets are too slow Young man really got a hold on it too I got the Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu Baby callin' me now hurry home I know she's leavin' 'cause I'm takin' too long Young man really got a hold on it too I got the rockin' pneumonia and Joe Perry too, oh Want some lovin', baby' that ain't all I wanna kiss her but the girl's too tall Young man really got a hold on it too I got the Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu I wanna scream, I wanna scream Young man really got a hold on it too I got the Rockin' Pneumonia, what's the matter with you? |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Най-щастливия ден - К
това е вече само спомен, още не те познавах, беше едно истинско лято, дните във сън преживявах. когато дойде настъпи есен и зимата не закъсня промени се земята и целия свят, вятъра понесе мъгла. ти не знаеш, ти не чувстваш тази досада когато спиш при мен през цялата нощ, душата ми търси пощада. но ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен жица, брат ми когато не си със мене обхваща ме тревога, от всичко се стряскам, защото си мисля, че идваш в моя дом най-щастливия миг на раздялата, когато си тръгваш и аз със сълзи на очи се моля на бога, дано не се върнеш. и ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен .... Изменето од m__g__ - 06.Април.2007 во 14:11 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
syphony of destruction
You take a mortal man And put him in control watch him become a god watch people's heads a roll ne znam ponatka kako idese a me mrzi da baram po lyrics ama dobra e |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. So Fell Autumn Rain-Lake Of Tears Leaving with twilight though I was chosen So fell autumn rain washed away all my pain So fell autumn rain Blinded by dawning so you would take me So fell autumn rain but all things must pass So fell autumn rain washed away all my pain So fell winter |
|
respect my authoritaaa
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обичам те, мила
(със бели маратонки и изтъркани джинси) Стефан Вълдобрев, Камен Донев, Мая Бежанска Имам бели маратонки И изтъркани джинси. Ще те чакам мила Стар'загорскатагара. О-о-обичам те, Обичам те, мила Със бели маратонки И изтъркани джинси. Влакът идва в късен час, От любов съм окрилен И за тебе пея аз Ти - звезда на моя ден. На морето, на небето, На Земята, на реката, На любовната могила Ще те целувам, мила. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може би - С
Може би съвсем случайно мина, може би, може би в този град след толкова години, може би, може би Може би случайно ти ме срещна, може би, може би Може би за да ми кажеш нещо може би, може би Нещо в сърцето затрептяло, може би, може би Ала безвъзвратно закъсняло, може би, може би Но с добър ден да те срещна аз не мога как с добър ден щом не е добър денят, Не с добър ден, да си кажем с тебе сбогом не с добър ден, сбогом за последен път. Няма да те лъжа че до вчера може би, може би аз при спомена за теб треперех може би, може би Но да кажа имам сили вече може би, може би Моят ден на друга е обречен може би, може би. Но с добър ден да те срещна аз не мога как с добър ден щом не е добър денят, Не с добър ден, да си кажем с тебе сбогом не с добър ден, сбогом за последен път. Изменето од m__g__ - 11.Април.2007 во 11:52 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.vbox7.com/play:d3642b72
Рай - СВ Любовта - това е сладък пай от рая. Всеки час - сласт, страст. Тя мир не знае. Тя мир не знае. Покой не знае тя. Похотта - и тя е гладък път през рая. Всеки ден - грях, смях. Тя мир не знае. Тя мир не знае. Покой не знае тя. И кой отхвърля тази наслада? Но този рай води в ада. Този рай води в ада. Любовта - това е първи грях във рая. Всеки час - сласт, страст. Тя мир не знае. Тя мир не знае. Покой не знае тя. И кой отхвърля тази наслада? Страст, власт, чар, сласт, дъх, дух, стръв, кръв, грях смях, плач, страх, брак, мрак, пух и прах, днес - плът, утре - път, ярост и безумие, преди, след и сега, любовта ... похотта... дива, дива, дива, дива, груба, сляпа, дива буйства в нас ... страст, власт, път, плът, стръв, да, това е рай и то какъв рай, рай, рай, рай ... Но този рай води в ада. Този рай води в ада. |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MONEY - PINK FLOYD
Money, get away. Get a good job with good pay and you’re okay. Money, it’s a gas. Grab that cash with both hands and make a stash. New car, caviar, four star daydream, Think I’ll buy me a football team. Money, get back. I’m all right jack keep your hands off of my stack. Money, it’s a hit. Don’t give me that do goody good bullsh*t. I’m in the high-fidelity first class traveling set And I think I need a lear jet. Money, it’s a crime. Share it fairly but don’t take a slice of my pie. Money, so they say Is the root of all evil today. But if you ask for a raise it’s no surprise that they’re Giving none away. Huhuh! I was in the right! Yes, absolutely in the right! I certainly was in the right! You was definitely in the right. that geezer was cruising for a Bruising! Yeah! Why does anyone do anything? I don’t know, I was really drunk at the time! I was just telling him, he couldn’t get into number 2. he was asking Why he wasn’t coming up on freely, after I was yelling and Screaming and telling him why he wasn’t coming up on freely. It came as a heavy blow, but we sorted the matter out |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |