![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 519> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
se kladev na 200 evra so kolegata... jas pobediv... znaev deka majka ti si ja sakala poveke
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
hehe..aj delime sega...pa i moja zasluga e
![]() ![]() ![]() uffff...za malce ke namignev
![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ohoho, taman na delenje pari stignav........... |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ehehheh...kje go smotame, kje ni gi dade site pari..........
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
hehhe...ne ti trebase vaka javno...se uplasi i go nema
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i tuka eden pozdrav do site..se citame pak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kao dobra domakinka..da vi posakuvam dobra nok,ubavi snista..........
![]() a vo edno i DOBRO UTRO
![]() denes moze i da se druzime...ako pak ne iskrsne nesto za u grad...
CIAO...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro
![]() pozdrav za teta
![]() ![]() pozdrav i za drugite shto ke stignat
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozdrav i od mene,, Do site na "Ne ljuti se covece" |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБРО УТРО....
УБАВ ДЕНОТ НЕКА БИДЕ ....
ИСПОЛНЕТ СО ЉУБОВ И РАЗБИРАЊЕ.....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro Nemojte da milsite deka domakinkata spie, vo letnata kujna (mutfakot) e, mesi komad
![]() Meeesi Teta, mesiiiiiii...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ko rano rani........... mesi komad |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |