|
Дали ме сака? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Март.2007 во 18:57 |
|
Kako prvo, drugarkite se nimalku vazni vo ovoj slucaj, samo ti i toj ste! Kako vtoro, stom se muvate znaci deka mu se dopagas i ne treba da se plasis od negovite reakcii ili bilo cii! Veruvaj poveke ke patis ako ne mu kazes sto custvuvas i pojdi so ovaa misla ako te odbie: Ne gubis ti, gubi toj SREKNO
|
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зашто ги спомна другарките? Што имаат тие врска со вас??? И јас мислам дека треба да му кажеш што осеќаш... Може и он истото го мисли за тебе ама му е страв....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drugarkite nemaat nikakvo vlijanie na vasata vrska se dodeka ti ne im dozvolis. Predlozi mu vrska,ako te saka ke prifati. Samo napred,ne se predavaj.
|
||
Just love
|
||
baby_bo
Нов член Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama sega pocna i da me odbegnuva a se plasam, deka ne me saka i preku edna drugarka mu rekov deka veke nema da ima nisto megu nas. a toa sto ti mi go pisa stvarno go cenam i fala na podrskata. a sega mislam deka se i ljubomorni i zatoa zboruvaat razni raboti-demek loso zborel za mene i stvarno ne znam koj da slusam dali da im veruvam na drugarkite ili nemu? pisi cmokce
|
||
boki
|
||
baby_bo
Нов член Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vo pravo si no toj gi slusa drugaritwe i pred niv se pravi fraer. toa e stvarno nisko.
|
||
boki
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti sakas da se druziz so nisok covek...me sfakjas neli vo kakva smisla.....
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
типот не е дораснат
штом те одбегнува треба да се подзамислиш малку јас ако сакам некого сигурно нема да го избегнувам баш напротив |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se zalepis???? |
||
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se zalepi normalno, ko sekundaren lepak.
Taka treba a ne........ ligavenje
|
||
DIJANA
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
претпоставувам дека се млади и дечкото и девојкава
љубовта во тие години или они како што сакаат да го наречат мување не треба да го сваќаат ептен сериозно, као или он или никој друг...тинејџерска љубов... |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali bas taa e najubavata.........
|
||
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne te pere sekundaren lepak ako predvreme znaes deka ne trae dolgo, zatoa i ponatamu neka si misli deka e zalepen\a
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj ne vredi nitu da mislis na nego! Zosto ne go prasas dali saka da se gledate ili ne? Toa ke ti gi razresi dilemite,ako nesaka da prodolzite mora da ima pricina na koja ti ke mu vozvratis so ubavi zborovi i ke napravis da izgleda kako nezameriliva. Ako i toga nesaka znaci deka ne mu se dopagas,samo nemoj da mu gi digas akciite i da se ponizuvas pred nego.
|
||
Just love
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto go razocaruvas devijceto i tolku pesimisticki i grubo i kazuvas? Neli gledas deka e zaljubena?
|
||
Just love
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |