IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - "ЈАС " во сексот...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"ЈАС " во сексот...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2007 во 19:18
A be se e RECIPROCITET (na ti go, daj mi go;) ili vo nekoi slucai KOMPENZACIJAWink LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2007 во 09:31
Да но може и да има љубов , разбирање, бла бла бла а сепак еншто баш од оваа страна да не е задоволено....

Изменето од SeXY - 30.Март.2007 во 09:34
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2007 во 00:07
Ne veruvam deka ako ima ljubov razbiranje i bla bla kako shto vikash,ke ima sebichnost...ako vo edna vrska ima sovrshena komunikacija togash nema da ima nezadovolni strani.E sea osven ako stanuva zbor za nekoj fetish na eden od partnerite pa drugiot od moralni ili ne znam kakvi prichini ne moze da mu udovoli,e togash reshenieto e ili kompromis i ja prifakash situacijata kakva shto e ili sekoj na svoja strana...
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 14:24
Па така и јас викам Елени но еве у ситуација кога за партнерот е нешто неприфатливо да речеме???
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 14:39
ако се има љубов и разбирање меѓу нив, ондак скоро секоја неприфатливост може да се надмине Big%20smileBig%20smileBig%20smile постојат разни идеи и фантазии за надминување на сето тоа верувај Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Изменето од Ghost - 02.Април.2007 во 14:40
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 14:50
ma jas veruvam negoo da ne se pozalese nekoj pa da mu iskocevme u presred ali,,,, i od nikovive im e strav a sigurna sum deka ima nekoj/a takava

Изменето од SeXY - 02.Април.2007 во 14:51
Кон врв
zambrota Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zambrota Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2007 во 21:58
eve be primer -jas imav partnerka koja nikako ne uspevase da me zadovoli do kraj. .. maka macevCry
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 10:16
Originally posted by zambrota zambrota напиша:

eve be primer -jas imav partnerka koja nikako ne uspevase da me zadovoli do kraj. .. maka macevCry

фала за искреноста!! што превезема??
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 18:36
E PA EVE I JAS IMAB TAKVA I SO PREVZEMAV NISO POSEBNO...SO TEK NA VREME SE NAVIKNA NA MOE TEMPO...ZNAES SEXI SEKOJ POCETOK E TEZOK...Smile
speed
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2007 во 19:38
Не се работи баш за темпо али ок може ете и тоа

И што направи како со што го постигна тоа ??Разубедување , молење, уцена???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 03:19

pa sexy ja znaes onaa pogovorka :ubavina so sila ne biduva...Smileali ok pa do den denes i jas samiot razmisluvam so sto go postignav toa ali nemam uste konecen odgovor ednostavno rabotite sami po sebe si tecea i se si dojde na svoe mesto kako so sakav...pa moze do togas nemala takov sportski partner pa kako so rekov sekoj pocetok e tezok no posle moze ubavo i doslo i se naviknala na taa ubavina...pa mislam toa ke da e bar spored mene...kapiras???Smile ili ti mozebi mislis zaradi neso drugo se naviknala ...?

speed
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 08:25
Што знам јас поради други ствари тоа го постигнувам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 15:47
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Што знам јас поради други ствари тоа го постигнувам...
na primer???Smile
speed
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2007 во 16:37
sexy isto slucajce razreseno imam i jas
samo sto racistiv jas
ne biduvase ne me zadovoluvase mi dosagase i toa
ednaska dva pati tri pati se popusta amama preku glava koga ce dojde odma out
jas ce ti dadam ako ne go skas racisti so toj dodeka ne ti vlegol pod koza pa da ne ni mozes poslem da ne zanes kako da go otkacis ili pak on da nejce
sekakvi luge postojat

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.