|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be se e RECIPROCITET (na ti go, daj mi go;) ili vo nekoi slucai KOMPENZACIJA
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да но може и да има љубов , разбирање, бла бла бла а сепак еншто баш од оваа страна да не е задоволено....
Изменето од SeXY - 30.Март.2007 во 09:34 |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka ako ima ljubov razbiranje i bla bla kako shto vikash,ke ima sebichnost...ako vo edna vrska ima sovrshena komunikacija togash nema da ima nezadovolni strani.E sea osven ako stanuva zbor za nekoj fetish na eden od partnerite pa drugiot od moralni ili ne znam kakvi prichini ne moze da mu udovoli,e togash reshenieto e ili kompromis i ja prifakash situacijata kakva shto e ili sekoj na svoja strana...
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па така и јас викам Елени но еве у ситуација кога за партнерот е нешто неприфатливо да речеме???
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се има љубов и разбирање меѓу нив, ондак скоро секоја неприфатливост може да се надмине постојат разни идеи и фантазии за надминување на сето тоа верувај
Изменето од Ghost - 02.Април.2007 во 14:40 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma jas veruvam negoo da ne se pozalese nekoj pa da mu iskocevme u presred ali,,,, i od nikovive im e strav a sigurna sum deka ima nekoj/a takava
Изменето од SeXY - 02.Април.2007 во 14:51 |
|
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve be primer -jas imav partnerka koja nikako ne uspevase da me zadovoli do kraj. .. maka macev
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала за искреноста!! што превезема?? |
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E PA EVE I JAS IMAB TAKVA I SO PREVZEMAV NISO POSEBNO...SO TEK NA VREME SE NAVIKNA NA MOE TEMPO...ZNAES SEXI SEKOJ POCETOK E TEZOK...
|
|
speed
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се работи баш за темпо али ок може ете и тоа
И што направи како со што го постигна тоа ??Разубедување , молење, уцена??? |
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sexy ja znaes onaa pogovorka :ubavina so sila ne biduva...ali ok pa do den denes i jas samiot razmisluvam so sto go postignav toa ali nemam uste konecen odgovor ednostavno rabotite sami po sebe si tecea i se si dojde na svoe mesto kako so sakav...pa moze do togas nemala takov sportski partner pa kako so rekov sekoj pocetok e tezok no posle moze ubavo i doslo i se naviknala na taa ubavina...pa mislam toa ke da e bar spored mene...kapiras??? ili ti mozebi mislis zaradi neso drugo se naviknala ...? |
|
speed
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што знам јас поради други ствари тоа го постигнувам...
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na primer???
|
|
speed
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexy isto slucajce razreseno imam i jas
samo sto racistiv jas
ne biduvase ne me zadovoluvase mi dosagase i toa
ednaska dva pati tri pati se popusta amama preku glava koga ce dojde odma out
jas ce ti dadam ako ne go skas racisti so toj dodeka ne ti vlegol pod koza pa da ne ni mozes poslem da ne zanes kako da go otkacis ili pak on da nejce
sekakvi luge postojat
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |