![]() |
|
Дали ме сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | ||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Март.2007 во 18:57 |
|
Kako prvo, drugarkite se nimalku vazni vo ovoj slucaj, samo ti i toj ste! Kako vtoro, stom se muvate znaci deka mu se dopagas i ne treba da se plasis od negovite reakcii ili bilo cii! Veruvaj poveke ke patis ako ne mu kazes sto custvuvas i pojdi so ovaa misla ako te odbie: Ne gubis ti, gubi toj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А зашто ги спомна другарките? Што имаат тие врска со вас???
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Drugarkite nemaat nikakvo vlijanie na vasata vrska se dodeka ti ne im dozvolis. Predlozi mu vrska,ako te saka ke prifati. Samo napred,ne se predavaj.
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
||
baby_bo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
ama sega pocna i da me odbegnuva a se plasam, deka ne me saka i preku edna drugarka mu rekov deka veke nema da ima nisto megu nas. a toa sto ti mi go pisa stvarno go cenam i fala na podrskata. a sega mislam deka se i ljubomorni i zatoa zboruvaat razni raboti-demek loso zborel za mene i stvarno ne znam koj da slusam dali da im veruvam na drugarkite ili nemu? pisi cmokce
|
||
boki
|
||
![]() |
||
baby_bo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
da vo pravo si no toj gi slusa drugaritwe i pred niv se pravi fraer. toa e stvarno nisko.
|
||
boki
|
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
a ti sakas da se druziz so nisok covek...me sfakjas neli vo kakva smisla.....
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
типот не е дораснат
![]() јас ако сакам некого сигурно нема да го избегнувам баш напротив ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
ke se zalepis???? ![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
ke se zalepi normalno, ko sekundaren lepak.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
претпоставувам дека се млади и дечкото и девојкава
љубовта во тие години или они како што сакаат да го наречат мување не треба да го сваќаат ептен сериозно, као или он или никој друг...тинејџерска љубов... |
||
![]() |
||
|
ali bas taa e najubavata.........
![]() |
||
![]() |
||
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
ne te pere sekundaren lepak ako predvreme znaes deka ne trae dolgo, zatoa i ponatamu neka si misli deka e zalepen\a
|
||
![]() |
||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|
Toj ne vredi nitu da mislis na nego!
![]() ![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
||
|
Zosto go razocaruvas devijceto i tolku pesimisticki i grubo i kazuvas? Neli gledas deka e zaljubena?
![]() |
||
Just love
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |