|
Како да се совлада осаменоста? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo Makedonija e tesko da ti bide najdosadno - ima golema konk*rencija vo dosada
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со многиу дружење и активности
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нема баш некој лек. Но сите во животот имаме периоди кога сме осамени помалку или повеќе од другите..
Но како што викаме постојано ќе помине и тоа како што поминало и се друго |
|
Sinolicka
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobar lek e da se naucime da se prifatime samite sebesi kakvi sto
sme, so site mani i nedostatoci. Ako sme iskreni sprema sebesi, togas
takvi ke bideme i so lugeto sto ne opkruzuvaat i site poveke ke ne
cenat. Na toj nacin se steknuvaat vistinski prijatelstva, koi sto traat
i cel zivot.
|
|
Wer nicht liest, der nicht lebt.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka tokmu na takvite im treba nekoj koj ke gi razbere, namesto nekoj "strucnjak", zosto obicno problemot e vo dushata. A moze da ti pomogne samo toj sto ke ti ja vidi dusata.... No, ne bese toa temata.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложувам..некој со кој што сте на слична фрекфенција...
но, ако јас сум осамена и депресивана , значи мене би ме разбрал некој осамен и депресивен...па заедно ке си ја продолжиме агонијата ова е шега..сепак мислам дека на луѓе што страдаат од депресија и кои се чувствуваат како out of this space им треба стручна помош |
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osamenosta kako period od zivotot pominuva bez tragi ama ako e hronicno togas i ne e bash najdobro pa preminuva vo fobija a toa pak narushuvanje na psihickata sostojba, moze vaka da se svati...ili pak...
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covek sto te razbira?
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да во право си кога велиш дека осаменоста не ја надоместува само присуството на маж...може да имаш 100 луѓе околу тебе и пак да се чувствуваш осамен...кое е решението за ова????
|
|
Sinolicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie vo nikoj slucaj ne sme krojaci na sopstvenata sudbina....
Sto sami da ne odlucuvame kade ke se rodime i koj ke ni bidat roditeli itn... Toa deka mislime deka sme samite krojaci e samo ednostavno covecka zelba za da se ima kontrola na rabotite. A osamenosta nema nikakva vrska so imanjeto ili nemanjeto na decko ili soprug! Neznam zosto site ja povrzuvate so toa? Mnogu pricini mozat da dovedat do osamenost, bolka i taga... A kako da gi izlecime, e za toa treba mnogu vreme da pomine i da se ima mnogu trpenie.. |
|
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema losa sudbina, sudbinata ja kroime samoite nie!
Samotijata si ja sozdavame samite nie, nemora da se ima decko maz....za da bides ispolneta, dovolno e edna prijatelka/prijatel, koj ke znae vistinski da te podrzi i bodri i samotijata ja nema....
|
|
Sinolicka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najiskreno, osamenosta e eden od moite pogolemi stravovi. Covek moze da
se cuvstvuva osamen duri i koga e postojano opkruzen so luge.
Mnogu razlicni faktori vlijaat za da eden covek se cuvstvuva osamen, a nekogas toa e i kako rezultat na "losata sudbina".... |
|
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да си купите куче или мачка, идете на аеробик, земете куп книги , куп филмови...направете да ви биде интересно и без маж ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |