|
Извини |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARDON!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се извинувам. Немам проблем со тоа. Тоа го правам само ако така чувствувам. И кога некој ќе ми се извини, се чувствува дали е искрено од срце или про-форма. Кога е од срце, се си доаѓа на свое место и работите повторно се во рамнотежа.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam da go koristam toj zbor, duri i preteruvam, vo almanahot sakaat da mi napisat P.S. Izvini
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се извинувам секогаш кога веќе ми поминала, лутината, кога ќе почувствувам дека можам да го изговорам тоа. и не е битно дали јас сум згрешила прва или мене ми згрешиле...сакам расчистени работи, ќе се извинам, но тоа не значи дека ке продолжам со истиот одонс кон личноста што ми/сум и згрешила.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas....duri i nekogas koga posledicite ne se moja vina,a na nekoj nacin sum bila zamesana.
No vo toj slucaj odnosot kon licnosta na koja"bezpotrebno"sum se izvinila go menuvam. |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poveke se trudam da na ne pogresham,a ako pogresham normalno se izvinuvam |
|
|
|
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nema sto da se izvinuvam,cim sum kazal taka ili sum napravil taka.
apla moze za procka toa da se desi radi denot inaku sekogas sum u
pravo.
|
|
A.Z.
|
|
Bufce
Група Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvini .... so nemozam da ti ja kazam vistinata!
|
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moglo bi bit da je lakse umrit
Nego ljudima reć': "Oprosti" Изменето од аџија - 28.Март.2007 во 17:23 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OOOOOOOprostiiiiiiiii...mi ja pogodi omilenata pesna |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dA SE IZVINISH AMA DA GO MISLISH TOA...ZASHTO IZVINI E SAMO ZBOR OD 6 GLASA I NISHTO NEZNACHI AKO MISLISH DEKA SEKOJ DEN SO NEKOE IZVINI KE SI GO OTVORASH PATOTBEZ VISTINSKO KAENJE
|
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно. Вистинско извинување е уште потешко... Но и какво-такво е тешко, зар не? барем издава дека човекот е понизен и свесен дека не е тоа што треба да биде...
Инаку кај ќе ни беше крајот, ако Господ не ни простуваше и по катаљон пати, што сме му згрешиле? |
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АБЕ МИЛ АЏИЈА ИМА ЛУЃЕ СЕКОЈ ВТОР ЗБОР ИМ Е ИЗВИНИ...СИ ГО ГЛЕДАЛ БУРЕ БАРУТ???ТИЕ ОД НАВИКА ВЕЛАТ ИЗВИНИ...НЕОТИ ЗНААТ ШТО ЗНАЧЕЊЕ ИМА
|
|
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има, вистина е! за жал, нели и Господ кога бара покајние, вели покажете ми плодови на тоа покајание!
Но во суштина, го почитувам човекот кој собрал храброст, сила, доблест, да каже прости! Повеќе од човекот кој молчи... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |