IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Состанок на слепо
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Состанок на слепо

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
Автор
Порака
Sinolicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sinolicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 13:22
Dosega samo ednas se imam sretnato so eden sto go zapoznav preku internet. Pred da se zapoznaeme cesto kumuniciravme preku messenger i dosta se zblizivme. Ama moram da priznaam deka od koga go zapoznav licno, ne mi ostavi dobar vpecatok i sega voopsto ne ni kontaktirame. Taka da i ne sum bas mnogu za sostanok na slepo, so nekoj sto prethodno ne go imas licno zapoznaeno.
Mozebi toa e samo moj primer, pa sega na nekoi im ispaga super. Sekoe pravilo ima svoj isklucok, se razbira.
Vi pozeluvam sreka so sostanoci na sreka, ako voopsto i vi trebaat takviThumbs%20Up
Wer nicht liest, der nicht lebt.
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 13:46
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

webcam...секако, ма да ни тоа не е сигурно може ке довлече некој другар од улица..LOLLOLLOLLOLLOLда не ја уништувам темава...јас не сум за состанок на слепо.зошто би отишла да се видам со некој што незнам како изгледа...?

NO RISK.......no fun.............
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 13:55
у тој сулчај би отишла со ладно оружје во ташна,,што ако е  некој манијак? денес бар лесно се прават интернет измами педофилија цвета, Wink

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 00:59
Не мора ладно оружје... Само ќе отидеш негде кај што има многу народ... Wink
Иначе, јас сум за Big%20smile Зашто да не? Ако не ми се свиѓа ќе изажам дека морам да си идам брзо и готово решен проблем... LOLLOLLOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2007 во 01:05
Edno prasanje: Kako se vika sostanokot na slepo kaj slepite luge?
.
.
.
.
.
SekojdnevieBig%20smile
patem ne gi rugam slepite luge, bas naprotiv studiram defektologija i mnogu dobro gi sfakam i im pomagamSmile
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 11:35
pokana za vecera, pa idam kulturen decko sum.....
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 14:53
Neznam jas sum malku problematicna vo toj pogled, na neprovereno ne odam....strav mi e da ne  ne mi se dopadne  i da moram da go otkacam taka , ladno kao "ej decko ama ti ne mi se svigjas" ili uste postrasno otkako ke zavrsi sostanokot da ne mu se javuvam vise i da go izbegavamох
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 17:38
Bev ednas i bese odlicno, nisto od ona sto ocekuvav. No se dogovorivme od start deka izleguvame samo na kafe za da nemame nikakvi posebni ocekuvanja od sostanokot. Zatoa i go izmeniv mislenjeto za sostanocite na slepo, mozat da zavrsat prekrasno, a vo najlos slucaj imate eden prijatel poveke. 
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 17:44
леееј ми текна на една моја таква огромна грешка...типот испадна постар од татко ми на лик, а лажеше дека има 27 а имал 32...човече испив 2 пива за 20 мин. си станав си платив и си отидов. запнуваше да ме однесе дома ама јас запнав не не ке ме земат...лелееее каква ужасна грешка....лутиналутиналутиналутиналутинаизненадувањеизненадувањеизненадување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 17:44
и што е најинтересно никад веке не влегов на таму кај што седевме.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 18:45
Zavisi размислување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 22:17
јас сум сигурна типка...задоволствозадоволствоникако на слепо...среќа
Кон врв
sikter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јули.2007
Поени: 650
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sikter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 22:25
a,koj ve tera da prodolzite?!
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 22:30
БИ ОТИШОЛ, ШТО, НЕМА ШТО ДА ИЗГУБИШ...НОРМАЛНО, АКО ПРЕДХОДНО СИ КОНТАКТИРАЛ СО ЛИЧНОСТА, САМО ВАКА НЕ СТЕ СЕ ЗАПОЗНАЛЕ И НЕМАШ ПОИМ КАКО ИЗГЛЕДА.
ПА ДУРИ ДА Е И РАЗОЧАРУВАЧКИ ИЗГЛЕДОТ, НЕ Е БИТНО, ЗНАЕШ ДЕКА ЧИМ СИ ИЗЛЕГОЛ СО ТАА ЛИЧНОСТ, СИГУРНО ИМАТЕ НЕШТО ЗАЕДНИЧКО АКО ВО НИШТО ДРУГО, БАР ВО МУАБЕТОТнамигнување
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.