|
Австралија/Европа/Јужна Америка |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
chucky
Нов член Регистриран: 29.Април.2006 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Април.2006 во 22:16 |
Zdravo do site ubavi luge niz svetot...... >jas sum od Skopje a inace 13 god. vo Mel. Australija i pred 3 dena stignav vo Schwerte (Germanija) baram kombe da si kupam i od tuka pravam mala turnea niz germanija pa se do Hvar(hrvatska) planiram da rabotam vo hvar kako barman ili dj pa pri krajot na letoto da fatam uste malku zurka i sonce nakaj spania. a poslem to imam rab. visa za vo UK. planiram da sum niz evropa godina dena. a poslem toa da odam juzna amerika, mexico, usa i canada.... 26 god sum. is Igor mi e imeto. pa ako ima nekoj zaineresiran da mu pominam na gosti i da se zapoznaeme bi bilo epten kool.... i ako mu treba na nekoj pomos ili informacia za dobro drustvo i dobar prestoj vo Australija neka pise na.... i_dodevski@hotmail.com CAO |
|
chucky
Нов член Регистриран: 29.Април.2006 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he... zaboravi da ve prasam? Dajte idei od Specijalni mesta sto bi sakale da gi posetite ili da gi posetam jas za vas, pa ke vi ispratam razglednica.... |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paragyai Asunsion i pozdaravi gi Matvei,Rosi, Maria Belen i Paola Cuentas Zavala i kazi im deka mi nedostigaat mnogu
|
|
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da si prosetas sam?:)
|
|
m.v
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uzivaj bratce,kaj so sakam da odam ke si odam a poso vekje imas ostaeno mail ke ti pratam jas razglednici(ebati tapakot)
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuku sega mi tekna,sakam da odam u picku mater pa levo,ama ne mozam,aj ako sakas odi za mene......
|
|
|
|
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poso cvekence ne mozit da pisit post od x pricini pisam za nejze: ali razglednica obavezno da prates chucky-cuka,cuki,caka... mora da vidam kako izgledaat fraeri u picku mater |
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da si prosetas sam?:)
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heheheehe zalce site go otkaraa u PM heheh zalce
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
duri sega ja gledam ovaa tema pa ja otkluciv za da ja aktivirame pak samo da pitam : mu pisa li nekoj od forumdziite na ovaj deckoto so sakal sekade da se sheta ??
|
|
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jako e Mona sakas cestitka od mars
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, sakam belichka, ama i so cestitkata eden marsovec
i us pat eden par cizmi od kolumbija
|
|
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona...viza nema da mu dadat za u mk
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se sekiraj belichka, ke go shwercuvame nego u kamion pa preku granica od drugata strana belichka ti sto sakas da ti donese dedo mraz?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |