![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14851486148714881489 1762> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mare da te prasam nesto ama iskreno da mi kazes?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
i Val ni se izgubi....
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
||
ЦУЦОО, ЌЕ БИДЕ, А ДА СИ ЗЕМАМ И СЛАМА ЗА ВО ГРБОТ ДА НЕ МЕ БОЛИ МНОГУ
![]() ![]() ![]() |
|||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ЏАКИ А КОЈА ПО РЕД ТИ Е СИМПАТИЈА МАЈА ?
![]() ![]() ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Teto, ama tezok bil ovoj oglasot. Site pogresno go razbraa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
||
АКО НЕ ЗА ТОА БАРЕМ ДА НЕ МЕ БОЛИ МНОГУ КОГА ЌЕ МЕ АКНЕШ НА ГРБ
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
ВАКА ТАКА ДОЈДЕ 3 СААТОТ И ВРЕМЕ Е ДА СИ ОДАМ,
СЕ ЧИТАМЕ ![]() ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
a be ne rekov deka mi e simpatija, rekov samo fino zenice e
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
pozdrav Dime, pozdrav do Bt
![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
НЕ ДАМ НИКОМ ДА ТЕ ДИРА
НЕ ДАМ НИКОМ ДУШО МОЈА ТУГО КАД БИХ МОГО ДА ТЕ ВРАТИМ КАД БИХ МОГО ЕХ ДА БИРАМ ЈА БИХ ОПЕТ БИО СА ТОБОМ НЕМАМ ЧЕМУ ДА СЕ РАДУЈЕМ САМО ВИНУ КАД СЕ НАПИЈЕМ СРЦЕ СТАНЕ КАД СЕ СЕЧА САЗНА ШТА ЈЕ ТО ЈЕДНОМ ИМО ОНДА НЕМАО ШТА САМ ХТЕО ИМАО САМ СВУД САМ БИО ДУШО МОЈА ТУГО ПРЕВАРИХ СЕ ПОВЕРОВАХ САДА ВИШЕ НИЧЕГ НЕМАМ НИШТА ВИШЕ НИЈЕ ОСТАЛО НЕМАМ ЧЕМУ ДА СЕ РАДУЈЕМ САМО ВИНУ КАД СЕ НАПИЈЕМ СРЦЕ СТАНЕ КАД СЕ СЕЧА САЗНА ШТА ЈЕ ТО ЈЕДНОМ ИМО ОНДА НЕМАО |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
||
Cao Dime, cao
Fin coek ovoj Dime
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ako sakam
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
Od Negotino si?
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14851486148714881489 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |