IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали постои вистинска љубов??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали постои вистинска љубов??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
Автор
Порака
Sinolicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sinolicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 13:25
Edinstvenoto nesto sto e vistinsko na ovoj svet e LJUBOVTA.Heart
Wer nicht liest, der nicht lebt.
Кон врв
White_Angel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White_Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 16:17
hm....bi trebalo da postoi Heart
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 22:11

Da, postoi.

Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 20:41
da,postoi. kako i ne bi postoela? Togas zivotot ne bi imal nikakva smisla
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 20:59
Originally posted by MELANY MELANY напиша:

Da, postoi.

Да постоеше во комунизмот.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2007 во 00:05
Postoi onamu kade ja ima t.e. kaj onaa osoba koja saka da dade, sto znaci da se prepusti na sakanata osoba bez zrnce egoizam vo sebe, ne ocekuvajki sebicno deka mora da i bide vozvrateno. Ljubovta se dava, a ne se zema, nagrada ne postoi , samo sposobnost sto malkumina ja imaat t.e. da znaat da bidat srekni
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 02:52

Da postoi vistinska ljubov , samo taa ljubov treba postojano da se odgleduva za da ne zgasne, isto kako sto na cveketo mu treba voda za da opstane taka i ljubovta treba postojano da se nadopolnuva so cuvstva  za da ne zgasne .

Vistinskata ljubov postoi so onoj kade sto ke prepoznaes barem mal del od samiot sebe , kaj licnosta so koja moze da se nadopolnuvate eden so drug...
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јули.2007 во 04:18
Sea ke vi kazam za vistinska ljubov ...

na mojata vistinska ljubov po se izgleda denes i e rodenden ... i e 2000 km daleku od mene...

ono ne mi e bas vistinska ama ja sakam kako osoba mnogu premnogu , a posto znam sto djubre sum ne mozam sea da ja dovleckam do mene i da brkam drugi zneski ...jebiga prokletinja musko

ali sea da i treba nesto ja za nea sve davam i ostavam sve bas me briga s bi naprail da i pomognam majke mi... oti e dobra i bila so mene koga mi bilo tesko... i sekogash ne mi dozvoljavala da se bavam so kriminalni mahinacii... i mnogu ja sakam i mnogu sum pijan e da be da taka si e ...

Inace za onie koi se sekaat toa e mojata dilema proslogodisna ama ova e devojceto od novi sad se vika teodora i mnogu e srcka i ima mnogu ubav osmeh ...ama ja ne smeam da i kazam toa i se praam cool , kako znam deka e vistinska ljubov ...znam posto sea onaa kuckata od Pirot sto me ostavi koga dobiv otkaz pred 3 god pocna da me brka i da mi se javuva jebem li ga koa ke stais tocka na zensko se ponasa cudno... ama poentataa mi e ama bash nisto veke taa ne mi znaci...

posto na nea ne mozam da i kazam nisto sto stvarno mislam a na Teodora mozam i ona znae sve ... i pak mi e drugarka i ja sakam be ja sakam i nindza moze da saka zas da ne ... nego sto mi beshe muabetot... a h da vistinska ljubov ...toa e koa nekoe devojce ke dojde so tebe u sto se vika demolirana kuca i da spie so tebe 7 dena i sekogas da bide srecna i posle meseci i meseci da ti kaze molim te dejane daj da se vraqtimo u nashu kucicu meni je samo to potrebno da budem sa tobom ... e toa e praava devojcica i prava ljubav...

Ima da ja napravam biznismenka kako znam i umeam i ke i uplatam i studii  pa neka bira sve bi dal za nea i pak bi pocnal od nula posto ja sakam ... prava ljubav e koga si spremen i da lazes i da krades i ic da ne ti e zal za posledici poradi nekoj koj ti znaci , ... ama jebiga ne mozam da sum so nea e toa e prava ljubav u mojem slucaju tuzna ama ne i nepopravljiva...
zelim vam prijatno vece

www.hjspain.com
Кон врв
MENANY Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јули.2007
Локација: France
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MENANY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 00:42
ClapClapClap Trognata sum!

Изменето од MELANY - 22.Јули.2007 во 00:42
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:04
потои али ретко...
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:05

Postoi

Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:15
Postoi ,ama uste ne e vistinska...Wink
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Цаци Галапчарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Byelorussian SSR
Поени: 955
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Цаци Галапчарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 13:18
Postoi 100% koga ti kazuvam jas
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 20:08
Kako sto postoi i caj od sipki
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.